Kunci Gitar Nella Kharisma - Golek Ganti

Transpose:
Intro : C..F..G E Am
        Dm..F..G..

    C           Em
tak rewangi.. rono rene
 F          G
esuk awan wengi sore
    C            Em
tak lakoni.. nganti ngene
  F               G
nanging isih mbok larake..

Em                  Am
 pancen kudu ajar kuat nompo..
Em                       Am
 senadyan batin kulo.. keloro loro..
  Dm
nuruti karepmu..
  Fm                 G
suwe-suwe marakke ngelu..

Reff :
         C  -Em F
 pilih golek ganti..
      G         C
 sing luwih gemati..
 G/B     Am   G     D
 timbang mertahanke kowe
       G
 aku dadi kenthir dewe

         C   -Em F
 aku tak sing lungo..
    G    E    Am
 timbangane loro..
   Dm
 golek ganti..
      G       (Am)
 sing iso nambani..

Musik : Am G F
        Am G F
        Dm G E Am
        Dm F G

    C           Em
tak rewangi.. rono rene
 F          G
esuk awan wengi sore
    C            Em
tak lakoni.. nganti ngene
  F               G
nanging isih mbok larake..

Em                  Am
 pancen kudu ajar kuat nompo..
Em                       Am
 senadyan batin kulo.. keloro loro..
  Dm
nuruti karepmu..
  Fm                 G
suwe-suwe marakke ngelu..

Reff :
         C      F
 pilih golek ganti..
      G         C
 sing luwih gemati..
 G/B     Am   G     D
 timbang mertahanke kowe
       G
 aku dadi kenthir dewe

         C      F
 aku tak sing lungo..
    G    E    Am
 timbangane loro..
   Dm
 golek ganti..
      G        C
 sing iso nambani..

         C      F
 pilih golek ganti..
      G         C
 sing luwih gemati..
 G/B     Am   G     D
 timbang mertahanke kowe
       G
 aku dadi kenthir dewe

         C      F
 aku tak sing lungo..
    G    E    Am
 timbangane loro..
   Dm        G
 golek ganti..
               C  (F-G-Bm-C)
 sing iso nambani..
Facebook
Twitter

Chord Nella Kharisma - Golek Ganti


Lihat semua :
  • Chord Nella Kharisma
  •