Kunci Gitar Kiki Atrika - Tresnaku Ing Telogo Ndaru

Transpose:
Intro : C G D G
        C G D G..

G            C
sorot bening mripatmu..
D            Em
tak sawang soko banyu..
        C
ing telogo ndaru..
        Am
pisanan dewe ketemu..
        D
janji bareng ngajak mlaku..

G          C
kabeh roso sayangku..
D       Em
mergo roso tresnamu..
       C
ra tak blenjani..
          Am
roso sing tansah nyawiji..
      D
roso ati dadi siji..

Reff :
 G             C    D         Em
 ing telogo ndaru.. klaten bersinar..
      C      Am       D
 koyo murupe tresnaku tresnamu..
 G       C        D         Em
 ademe howo.. ing pinggir telogo..
    C
 awake dewe ndongo..
        Am         D        G
 mugo wae biso nganti selawase..

     C         G
 ing telogo ndaru..
      D                 G
 gawe kenangan sing syahdu..
     C         G
 ing tegolo ndaru..
      D        G
 rasa cinta bersatu..

Musik : C G D G (3x)
        C G D G..

G            C
sorot bening mripatmu..
D            Em
tak sawang soko banyu..
        C
ing telogo ndaru..
        Am
pisanan dewe ketemu..
        D
janji bareng ngajak mlaku..

G          C
kabeh roso sayangku..
D       Em
mergo roso tresnamu..
       C
ra tak blenjani..
          Am
roso sing tansah nyawiji..
      D
roso ati dadi siji..

Reff :
 G             C    D           Em
 ing telogo ndaru.. klaten bersinar..
      C      Am       D
 koyo murupe tresnaku tresnamu..
 G       C        D           Em
 ademe howo.. ing pinggir telogo..
    C
 awake dewe ndongo..
        Am         D        G
 mugo wae biso nganti selawase..

     C         G
 ing telogo ndaru..
        D               G
 gawe kenangan sing syahdu..
     C         G
 ing tegolo ndaru..
      D        G
 rasa cinta bersatu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : B F# C# F#
        B F# C# F#..

F#           B
sorot bening mripatmu..
C#           D#m
tak sawang soko banyu..
        B
ing telogo ndaru..
        G#m
pisanan dewe ketemu..
        C#
janji bareng ngajak mlaku..

F#         B
kabeh roso sayangku..
C#      D#m
mergo roso tresnamu..
       B
ra tak blenjani..
          G#m
roso sing tansah nyawiji..
      C#
roso ati dadi siji..

Reff :
 F#            B    C#        D#m
 ing telogo ndaru.. klaten bersinar..
      B      G#m      C#
 koyo murupe tresnaku tresnamu..
 F#      B        C#        D#m
 ademe howo.. ing pinggir telogo..
    B
 awake dewe ndongo..
        G#m        C#       F#
 mugo wae biso nganti selawase..

     B         F#
 ing telogo ndaru..
      C#                F#
 gawe kenangan sing syahdu..
     B         F#
 ing tegolo ndaru..
      C#       F#
 rasa cinta bersatu..

Musik : B F# C# F# (3x)
        B F# C# F#..

F#           B
sorot bening mripatmu..
C#           D#m
tak sawang soko banyu..
        B
ing telogo ndaru..
        G#m
pisanan dewe ketemu..
        C#
janji bareng ngajak mlaku..

F#         B
kabeh roso sayangku..
C#      D#m
mergo roso tresnamu..
       B
ra tak blenjani..
          G#m
roso sing tansah nyawiji..
      C#
roso ati dadi siji..

Reff :
 F#            B    C#          D#m
 ing telogo ndaru.. klaten bersinar..
      B      G#m      C#
 koyo murupe tresnaku tresnamu..
 F#      B        C#          D#m
 ademe howo.. ing pinggir telogo..
    B
 awake dewe ndongo..
        G#m        C#       F#
 mugo wae biso nganti selawase..

     B         F#
 ing telogo ndaru..
        C#              F#
 gawe kenangan sing syahdu..
     B         F#
 ing tegolo ndaru..
      C#       F#
 rasa cinta bersatu..
Facebook
Twitter

Chord Kiki Atrika - Tresnaku Ing Telogo Ndaru


Lihat semua :
  • Chord Kiki Atrika
  •