Kunci Gitar Rasah Dipikir - Kiki Atrika

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C..Fm..C..Fm..
        Am D G..

         Dm
isih ono wektu
            G
yen mencintaiku
              C
dan ku menyayangimu..

-A         Dm
ojo nganti lali
                   G
moment sing di lewati
              C
ati loro dadi siji..

-A        Dm
iki wis dalane
               G
pancen kudu ngene
         C
aku karo kowe..

   -A        Dm
nganyari cerito
             G
sing wis tau ono
               C
nadyan kabeh gawe cidro..

Reff :
-Gm   -C      F
 sing uwis yo wis..
 G             Em
  ora perlu di tulis
     A          Dm
 yen mung agawe nangis
        G        C
 larane ra uwis-uwis..

-Gm     -C      F
 sing mbiyen-mbiyen..
 G                 Em
  apik'e di guwang kalen
     A        Dm
 ben ati isoh leren
          G         C
 ra bakal teko neng impen..

Musik : Gm..F..Fm..C..
        Gm..F..Fm..C..Gm C
        F..G..Em A Dm G C..

          Dm
iki wis dalane
               G
pancen kudu ngene
         C
aku karo kowe..

   -A        Dm
nganyari cerito
             G
sing wis tau ono
               C
nadyan kabeh gawe cidro..

Reff :
-Gm   -C      F
 sing uwis yo wis..
 G               Em
  ora perlu di tulis
     A          Dm
 yen mung agawe nangis
        G        C
 larane ra uwis-uwis..

-Gm     -C      F
 sing mbiyen-mbiyen..
 G                 Em
  apik'e di guwang kalen
     A        Dm
 ben ati isoh leren
          G         C
 ra bakal teko neng impen..
     A        Dm
 ben ati isoh leren
          G         C
 ra bakal teko neng impen..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D..Gm..D..Gm..
        Bm E A..

         Em
isih ono wektu
            A
yen mencintaiku
              D
dan ku menyayangimu..

-B         Em
ojo nganti lali
                   A
moment sing di lewati
              D
ati loro dadi siji..

-B        Em
iki wis dalane
               A
pancen kudu ngene
         D
aku karo kowe..

   -B        Em
nganyari cerito
             A
sing wis tau ono
               D
nadyan kabeh gawe cidro..

Reff :
-Am   -D      G
 sing uwis yo wis..
 A             F#m
  ora perlu di tulis
     B          Em
 yen mung agawe nangis
        A        D
 larane ra uwis-uwis..

-Am     -D      G
 sing mbiyen-mbiyen..
 A                 F#m
  apik'e di guwang kalen
     B        Em
 ben ati isoh leren
          A         D
 ra bakal teko neng impen..

Musik : Am..G..Gm..D..
        Am..G..Gm..D..Am D
        G..A..F#m B Em A D..

          Em
iki wis dalane
               A
pancen kudu ngene
         D
aku karo kowe..

   -B        Em
nganyari cerito
             A
sing wis tau ono
               D
nadyan kabeh gawe cidro..

Reff :
-Am   -D      G
 sing uwis yo wis..
 A               F#m
  ora perlu di tulis
     B          Em
 yen mung agawe nangis
        A        D
 larane ra uwis-uwis..

-Am     -D      G
 sing mbiyen-mbiyen..
 A                 F#m
  apik'e di guwang kalen
     B        Em
 ben ati isoh leren
          A         D
 ra bakal teko neng impen..
     B        Em
 ben ati isoh leren
          A         D
 ra bakal teko neng impen..
Facebook
Twitter

Chord Rasah Dipikir - Kiki Atrika


Lihat semua :
  • Chord Kiki Atrika
  •