Kunci Gitar Dini Kurnia - Sepurane Isun Menyang

Transpose:
Intro : Am Em F G Am Am F G E F G Am.. Am isun sing biso ngerti Em ambi hang dikarepi F G Am sio-sio isun ndemeni.. Am opo tah isun salah Em opo isun kurang welas F G Am ngomongo riko ngomongo.. Int. Am Em F G Am.. haa-aa.. Am riko hang isun eman Em sing bakal sun ngeliyan F G Am magih tah kurang bukti iki.. Am riko hang isun sayang Em nono liyo hang sun kudang F G Am tibane mentolo nggawe wirang.. Em Dm sun sing ngiro.. C G Am ono hang riko pendem ring njero ati.. Em Dm sun sing nyongko.. C G Am ono wong liyo hang riko welasi.. Reff : Am Em wes lilakeno awak isun menyang.. F sun sing sudi G C wong liyo hang riko kudang.. Em Am Em welas iki saiki wes ilang.. F G C gayuan wong wadon hang riko eman Dm F G Am sepurane.. sepurane.. isun menyang.. Musik : Am Em F G Am Am Em F G Am Am isun sing biso ngerti Em ambi hang dikarepi F G Am sio-sio isun ndemeni.. Am opo tah isun salah Em opo isun kurang welas F G Am ngomongo riko ngomongo.. Em Dm sun sing ngiro.. C G Am ono hang riko pendem ring njero ati.. Em Dm sun sing nyongko.. C G Am ono wong liyo hang riko welasi.. Reff : Am Em wes lilakeno awak isun menyang.. F sun sing sudi G C wong liyo hang riko kudang.. Em Am Em welas iki saiki wes ilang.. F G C gayuan wong wadon hang riko eman Dm F G Am sepurane.. sepurane.. isun menyang.. Int. Dm Em Am.. Am Em wes lilakeno awak isun menyang.. F sun sing sudi G C wong liyo hang riko kudang.. Em Am Em welas iki saiki wes ilang.. F G C gayuan wong wadon hang riko eman Dm F G Am sepurane.. sepurane.. isun menyang..
Facebook
Twitter

Chord Dini Kurnia - Sepurane Isun Menyang


Lihat semua :
  • Chord Dini Kurnia
  •