Kunci Gitar Diana Trisna - Kelangan

Transpose:
Intro : C Bm Am Em
        F C Dm..G..

    C           Bm
opo sliramu ora ngerti..
       Am             Em
neng kene aku seh ngenteni..
    F                C
awakmu seng mbiyen lungo..
        Dm               G
ndang balio yen iseh tresno..

     C             Bm
lungomu nggawe aku cidro..
      Am             Em
neng atiku seh nduwe roso..
       F               C
nganti kapan sliramu bali..
      Dm                 G           C
ndandani tresno sing ono neng njero ati..

     F                    C
berbagai cara telah aku coba..
      Dm                     Am  G
tuk melupakan namun ku tak bisa..
    F                     C
bayanganmu masih begitu indah..
       Dm                     G
hingga ku hanyut di dalam kenangan..

Reff :
      C
 opo iki.. 
     G          Am    Em
 wis dadi dalan takdirku..
     F            C
 kelangan kembang ati..
      Dm             G
 koyo lintang ing ndalu..

      C
 mugo kowe.. 
    G          Am    Em
 ra bakal loro sayangku..
   F        C
 sehat sakbatine..
      Dm        G  (F)
 dungoku apik selawase..

Musik : F  Em Am Dm  G..

    C           G
opo sliramu ora ngerti..
       Am             Em
neng kene aku seh ngenteni..
    F                C
awakmu seng mbiyen lungo..
        Dm               G
ndang balio yen iseh tresno..

     C             G
lungomu nggawe aku cidro..
      Am             Em
neng atiku seh nduwe roso..
       F               C
nganti kapan sliramu bali..
      Dm                 G           C
ndandani tresno sing ono neng njero ati..

     F                    C
berbagai cara telah aku coba..
      Dm                     Am  G
tuk melupakan namun ku tak bisa..
    F                     C
bayanganmu masih begitu indah..
       Dm                     G
hingga ku hanyut di dalam kenangan..

Reff :
      C
 opo iki.. 
     G          Am    Em
 wis dadi dalan takdirku..
     F            C
 kelangan kembang ati..
      Dm             G
 koyo lintang ing ndalu..

      C
 mugo kowe.. 
    G          Am    Em
 ra bakal loro sayangku..
   F        C
 sehat sakbatine..
      Dm        G   C
 dungoku apik selawase..

    G  Am   Em
 ho o oo.. oo..
     F            C
 kelangan kembang ati..
      Dm             G
 koyo lintang ing ndalu..

      C
 mugo kowe.. 
    G          Am    Em
 ra bakal loro sayangku..
   F        C
 sehat sakbatine..
      Dm        G   C Bm Am G
 dungoku apik selawase..
   F        C
 sehat sakbatine..
      Dm        G   C
 dungoku apik selawase..
Facebook
Twitter

Chord Diana Trisna - Kelangan

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Diana Trisna
  •