Kunci Gitar SE8 - CERITO CIDRO

Transpose:
Intro : Em Bm C G -D/F#
        Em Bm C..Cm..

G
aku..
G7              C
 raiso njagani awakmu..
Cm                 Am
 raiso nglalekne parasmu..
   D                      G
raiso nompo.. kahanan uripku..

G
koe..
G7                          C
 sing tak sayang malah nggampangke..
Cm                        Am
 sing tak sayang malah nyepelekke..
     D                     G
karo aku.. sing sayang awakmu..

Em      Bm
matur suwun..
        C           G -D/F#
gawe wektumu selama iki..
Em       Bm
nadyan tangis..
        F             D
mergo cidro.. neng njero ati..

Reff :
            C         Cm
 tutup moto ikhlaske ati..
             Bm        Em
 yen iki cen dalane Gusti..
           Am        D
 legowo ku nrimo kahanan..
              G
 lilakke wong paling tak sayang..

             C        D
 tak gawe critone uripku..
          Bm         Em
 tresnoku kanggo awakmu..
            Am          D
 nadyan aku mung iso nyawang..
          G
 koe sing tak sayang..

G
koe..
G7                          C
 sing tak sayang malah nggampangke..
Cm                        Am
 sing tak sayang malah nyepelekke..
     D                     G
karo aku.. sing sayang awakmu..

Em       Bm
tresno suci..
        C          G       -D/F#
janjimu ngancani tekane mati..
Em        Bm
aku ra ngiro..
         F         G
yen sliramu.. tego ngeliyo..

Reff :
            C         Cm
 tutup moto ikhlaske ati..
             Bm        Em
 yen iki cen dalane Gusti..
           Am        D
 legowo ku nrimo kahanan..
              G
 lilakke wong paling tak sayang..

             C        D
 tak gawe critone uripku..
          Bm         Em
 tresnoku kanggo awakmu..
            Am          D
 nadyan aku mung iso nyawang..
          G
 koe sing tak sayang..

Musik : Cm..
        Em D C.. (3x)
        Em D C..D..

Reff :
            C         Cm
 tutup moto ikhlaske ati..
             Bm        Em
 yen iki cen dalane Gusti..
           Am        D
 legowo ku nrimo kahanan..
 E
  (hok'a hok'e..)

 (overtune)
            D         Dm
 tutup moto ikhlaske ati..
             C#m       F#m
 yen iki cen dalane Gusti..
           Bm        E
 legowo ku nrimo kahanan..
              A
 lilakke wong paling tak sayang..

             D        E
 tak gawe critone uripku..
          C#m        F#m
 tresnoku kanggo awakmu..
            Bm          E
 nadyan aku mung iso nyawang..
          D
 koe sing tak sayang..
 Dm                         C#m
  lilakke wong paling tak sayang..
 Bm        E          A
  koe sing paling tak sayang..

Chord SE8 - CERITO CIDRO


Lihat semua :
  • Chord SE8
  •