Kunci Gitar SE8 - Kangen Tresnamu

Transpose:
Intro : C D G Em
        Am D G..

G                      C
 kepikiran ning tengah wengi..ku..
D                       G
 kelingan pas nglilakke lungomu..
G                     C
 ning ati gelo ngrasakke tresno ..
      D                    G
saben merem.. ming ono esemmu..

G                       C
 roso kangen kadang jeh sok.. marani..
D                  G
 cium manismu ning pi..pi..
G                        C
 nadyan koe wis nyanding wong liyo..
     D                G
dongoku.. ge koe tep ono..

Reff :
            C
 raiso ngapusi..
 D                  G
  koe jeh ono ning ati..
 Em                Am
  wis tak lakoni kabeh..
    D                       G
 benku ngilangke roso tresnoku..

                 C
 jujur jroning dodo..
 D                    G
  gematimu jeh pengen tak roso..
 Em                Am
  nanging aku yo sadar..
 D                   G
  aku wes ra ning atimu..

Musik : C D G Em
        Am D G..

G                       C
 roso kangen kadang jeh sok.. marani..
D                  G
 cium manismu ning pi..pi..
G                        C
 nadyan koe wis nyanding wong liyo..
     D                G
dongoku.. ge koe tep ono..

Reff :
            C
 raiso ngapusi..
 D                  G
  koe jeh ono ning ati..
 Em                Am
  wis tak lakoni kabeh..
    D                       G
 benku ngilangke roso tresnoku..

                 C
 jujur jroning dodo..
 D                    G       G-D/F#
  gematimu jeh pengen tak roso..
 Em                Am
  nanging aku yo sadar..
 D                   G
  aku wes ra ning atimu..

                 C
 jujur jroning dodo..
 D                    G
  gematimu jeh pengen tak roso..
 Em                Am
  nanging aku yo sadar..
 D                   G
  aku wes ra ning atimu..

 G                    Am
  wes kono ndang budhalo..
 D                  G
  aku ning kene rapopo..
Facebook
Twitter

Chord SE8 - Kangen Tresnamu


Lihat semua :
  • Chord SE8
  •