Kunci Gitar NORTHSLE Ft. Alya Sekar - WES

Transpose:
Intro : C G Am Em F..Fm..

C        G    Am         Em
wes cukup.. roso tresno iki..
 F               C         Dm  G
awak dewe wes raiso dadi siji..
  C      G            Am      Em
sepurane aku.. nggawe loro atimu..
     F              Fm       C
sing tak jaluk mung pangapuramu..

F      Fm
 koe kudu ngerti..
C      Am
 roso ati iki..
    Dm             G
senajan mbok blenjani..
       C
iseh kuat tak lakoni..

F          Fm
 nanging koe..
      C           Am
ora tau ngrumangsani..
         Dm
aku neng kene kelaran..
        G
mergo koe mung dolanan..

Reff :
          C             G
 pangapuramu seng tak suwun..
         Am      Em
 wes nglarani atimu..
      F          C
 lungaku wingi kui tulung
    Dm       G
 ngapuranen aku..
 
 Em               Am
  wes cukup tekan semene wae..
       Dm
 tresnoku lan tresnamu..
         G                    C
 wingi kui.. wes raiso dadi siji..

Musik : C G Am Em
        F G C..
        C G Am Em
        F G C..

F       Fm
 aku raiso nompo..
  C        Am
koe arep lungo..
       Dm           G
mung koe sing tetep ono
            C
senajan tak gawe kuciwo..

     F
pangapuranen aku koyo
  C          Am
gedene tresnamu..
  Dm         G          C
tulung.. ojo ninggalke aku..

Reff :
       C           G        Am
 wes cukup.. tekan semene wae..
      Em        F
 critoku karo koe..
      C            Dm
 lilakke lalekke kabeh..
       G          C
 roso iki sak teruse..

          G         Am
 sulit nompo kenyataan..
       Em           F
 bakal ko ngene akhire..
       C            Dm
 tresnaku lan tresnamu..
      G           C  D
 ora iso di peksakke..

 (overtune)
     G        D
 aku raiso nompo
       Em           Bm
 koe kudu ikhlas nompo..
           C            G
 yen tresnoku lan tresnamu..
        Am        D
 wes raiso dadi siji..

     G        D
 koe kudu ngerti..
       Em         Bm
 tresnoku sing saiki..
           C            G
 wes cukup rasah ngomongke tresno
          Am
 mending awak dewe
       D         G  Em
 golek dalan liyane..

       C
 tresnoku lan tresnamu..
 D                 G
 kudu mlaku dewe-dewe..
 Cm      G
 huu.. uuu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A E F#m C#m D..Dm..

A        E (-C#/F) F#m        C#m
wes cukup..      roso tresno iki..
 D               A         Bm  E
awak dewe wes raiso dadi siji..
  A      E            F#m     C#m
sepurane aku.. nggawe loro atimu..
     D              Dm       A
sing tak jaluk mung pangapuramu..

D      Dm
 koe kudu ngerti..
A      F#m
 roso ati iki..
    Bm             E
senajan mbok blenjani..
       A
iseh kuat tak lakoni..

D          Dm
 nanging koe..
      A           F#m
ora tau ngrumangsani..
         Bm
aku neng kene kelaran..
        E
mergo koe mung dolanan..

Reff :
          A             E
 pangapuramu seng tak suwun..
         F#m     C#m
 wes nglarani atimu..
      D          A
 lungaku wingi kui tulung
    Bm       E
 ngapuranen aku..
 
 C#m              F#m
  wes cukup tekan semene wae..
       Bm
 tresnoku lan tresnamu..
         E                    A
 wingi kui.. wes raiso dadi siji..

Musik : A E F#m C#m
        D E A..
        A E F#m C#m
        D E A..

D       Dm
 aku raiso nompo..
  A        F#m
koe arep lungo..
       Bm           E
mung koe sing tetep ono
            A
senajan tak gawe kuciwo..

     D
pangapuranen aku koyo
  A          F#m
gedene tresnamu..
  Bm         E          A
tulung.. ojo ninggalke aku..

Reff :
       A           E        F#m
 wes cukup.. tekan semene wae..
      C#m       D
 critoku karo koe..
      A            Bm
 lilakke lalekke kabeh..
       E          A
 roso iki sak teruse..

          E         F#m
 sulit nompo kenyataan..
       C#m          D
 bakal ko ngene akhire..
       A            Bm
 tresnaku lan tresnamu..
      E           A  B
 ora iso di peksakke..

 (overtune)
     E        B
 aku raiso nompo
       C#m          G#m
 koe kudu ikhlas nompo..
           A            E
 yen tresnoku lan tresnamu..
        F#m       B
 wes raiso dadi siji..

     E        B
 koe kudu ngerti..
       C#m        G#m
 tresnoku sing saiki..
           A            E
 wes cukup rasah ngomongke tresno
          F#m
 mending awak dewe
       B         E  C#m
 golek dalan liyane..

        A
 tresnoku lan tresnamu..
 B                 E
 kudu mlaku dewe-dewe..
 Am      E
 huu.. uuu..
Facebook
Twitter

Chord NORTHSLE Ft. Alya Sekar - WES


Lihat semua :
  • Chord Alya Sekar
  • Chord NORTHSLE
  •