Kunci Gitar NORTHSLE - Ninggal Janji

Transpose:
Intro : C G Am Em
        F..G….

C
 saktenane..
F                   C
 aku ra ngerti salahku..
              Dm
kowe tego ninggal aku..
          G
nglalekke janjimu..

C
 ra ngelingi..
F   G           Em
  sopo sing gemati..
Am               Dm
 sopo sing slalu ono nggo kowe
          G
nanging kowe ro liyane..

Em             Am
 segampang kui caramu
    A            Dm
nglalekke tresno iki
     G          C            C7
sing mbiyen pernah ngucap janji..

F    G             Em       Am
 bakale bebarengan tekane mati
        Dm              
tanpo sebab kowe lungo
        G
ninggal janji..

Reff :
      C              G
 kowe sing tak tresnani
     Am          Em      F
 tegane nggawe loro ati iki..
     C           Dm
 senajan tresno iki..
         G             C
 wes tak patenke ning ati..

          G            Am
 mung kanggo sliramu nanging
      Em           F
 kowe malah mblenjani
          C           Dm
 janji-janji tresno suci iki..
 G                      C
  mungkin wes dalane Gusti..

Musik : F G Em Am Dm..G..
        E..Am..Bb..G..

Em             Am
 segampang kui caramu
    A            Dm
nglalekke tresno iki
     G          C            C7
sing mbiyen pernah ngucap janji..

F    G             Em       Am
 bakale bebarengan tekane mati
        Dm              
tanpo sebab kowe lungo
        G
ninggal janji..

Reff :
      C              G
 kowe sing tak tresnani
     Am          Em      F
 tegane nggawe loro ati iki..
     C           Dm
 senajan tresno iki..
         G             C
 wes tak patenke ning ati..

          G            Am
 mung kanggo sliramu nanging
      Em           F
 kowe malah mblenjani
          C           Dm
 janji-janji tresno suci iki..
 G                      C
  mungkin wes dalane Gusti..

      C              G
 kowe sing tak tresnani
     Am          Em      F
 tegane nggawe loro ati iki..
     C           Dm
 senajan tresno iki..
         G             C
 wes tak patenke ning ati..

          G            Am
 mung kanggo sliramu nanging
      Em           F
 kowe malah mblenjani
          C           Dm
 janji-janji tresno suci iki..
 G                      C
  mungkin wes dalane Gusti..

Chord NORTHSLE - Ninggal Janji


Lihat semua :
  • Chord NORTHSLE
  •