Kunci Gitar LARAHAN - Nerimo Lungamu

Transpose:
Intro : C F Dm G..

C                     Dm
uwis limang sasi aku urip bareng koe..
G                  C
nyanding koe neng ati ayem rasane..
F                  Em         Am
penjalukanku dewe iso sak teruse..
 Dm                 Fm    G
urip susah seneng selawase..

C                   Dm
nanging saiki kahanane uwis bedo..
G                      C
aku ra nyongko kok koe malah ngeliyo..
E                  Am         G
tanpo alasan koe tego ninggal lungo..
      F            G            C
ninggali tatu seng ning njero dodo..

Am                    Em  
yowis rapopo, nek kui kekarepanmu..
      F         G             C    E
tak cobo ikhlas senajan loro atiku..
  Am                     Em
bakal tak simpen kabeh kenanganmu..
     F            Dm       G
mugo bahagia ro pilihan atimu..

Reff :
       C                   F
 tak jogo atimu.. malah ngelarani atiku..
     Dm          G             C
 tak tompo tresnomu.. malah mbebani uripku..
 E                          Am      G
 yen wis garise.. kulo mung manut dalane..
     F                 G      C
 iki takdire tak tompo opo anane..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

Am                    Em  
yowis rapopo, nek kui kekarepanmu..
      F         G             C    E
tak cobo ikhlas senajan loro atiku..
  Am                     Em
bakal tak simpen kabeh kenanganmu..
     F            Dm       G
mugo bahagia ro pilihan atimu.. hu uuu..

Reff :
       C                   F
 tak jogo atimu.. malah ngelarani atiku..
     Dm          G             C
 tak tompo tresnomu.. malah mbebani uripku..
 E                          Am      G
 yen wis garise.. kulo mung manut dalane..
     F                 G      C
 iki takdire tak tompo opo anane..

       C                   F
 tak jogo atimu.. malah ngelarani atiku..
     Dm          G             C
 tak tompo tresnomu.. malah mbebani uripku..
 E                          Am      G
 yen wis garise.. kulo mung manut dalane..
     F                 G      C
 iki takdire tak tompo opo anane..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A D Bm E..

A                     Bm
uwis limang sasi aku urip bareng koe..
E                  A
nyanding koe neng ati ayem rasane..
D                  C#m        F#m
penjalukanku dewe iso sak teruse..
 Bm                 Dm    E
urip susah seneng selawase..

A                   Bm
nanging saiki kahanane uwis bedo..
E                      A
aku ra nyongko kok koe malah ngeliyo..
C#                 F#m        E
tanpo alasan koe tego ninggal lungo..
      D            E            A
ninggali tatu seng ning njero dodo..

F#m                   C#m 
yowis rapopo, nek kui kekarepanmu..
      D         E             A    C#
tak cobo ikhlas senajan loro atiku..
  F#m                    C#m
bakal tak simpen kabeh kenanganmu..
     D            Bm       E
mugo bahagia ro pilihan atimu..

Reff :
       A                   D
 tak jogo atimu.. malah ngelarani atiku..
     Bm          E             A
 tak tompo tresnomu.. malah mbebani uripku..
 C#                         F#m     E
 yen wis garise.. kulo mung manut dalane..
     D                 E      A
 iki takdire tak tompo opo anane..

Musik : D E C#m F#m
        Bm E A..
        D E C#m F#m
        Bm E A..

F#m                   C#m 
yowis rapopo, nek kui kekarepanmu..
      D         E             A    C#
tak cobo ikhlas senajan loro atiku..
  F#m                    C#m
bakal tak simpen kabeh kenanganmu..
     D            Bm       E
mugo bahagia ro pilihan atimu.. hu uuu..

Reff :
       A                   D
 tak jogo atimu.. malah ngelarani atiku..
     Bm          E             A
 tak tompo tresnomu.. malah mbebani uripku..
 C#                         F#m     E
 yen wis garise.. kulo mung manut dalane..
     D                 E      A
 iki takdire tak tompo opo anane..

       A                   D
 tak jogo atimu.. malah ngelarani atiku..
     Bm          E             A
 tak tompo tresnomu.. malah mbebani uripku..
 C#                         F#m     E
 yen wis garise.. kulo mung manut dalane..
     D                 E      A
 iki takdire tak tompo opo anane..

Chord LARAHAN - Nerimo Lungamu


Lihat semua :
  • Chord Larahan
  •