Kunci Gitar LARAHAN - Kersane Gusti

Transpose:
Intro : F G Em A Dm..Fm..G..

C               F
 jujur ati iki iseh loro..
G        F        Em
 dedel duel ati nelongso..
A                 Dm
 sio sio le ku memperjuangno..
G                    C   F G
 ora tau mbok anggep ono..

C                  F
 nanging saiki aku kudu iso..
G        F             Em
 nutup loro sing bacut ono..
A                   Dm
 kuati ngibadah lan dongo..
G                   C     G
 mugi Gusti paringi tombo..

Reff :
            C
 sing tulus atine
                 F
 rung mesti iso nduweni..
 G                     C
  percoyo kabeh pun kersane Gusti..
 Am                 F
  kudu ikhlas dilakoni..
            Em
 nglalekke sliramu..
 A          Dm
  nglalekke tresnoku..
        G
 mugo cepet oleh..
             C    F G
 pengganti awakmu..

C                  F
 nanging saiki aku kudu iso..
G        F             Em
 nutup loro sing bacut ono..
A                   Dm
 kuati ngibadah lan dongo..
G                   C
 mugi Gusti paringi tombo..

Musik : F G  Em  A  Dm..G..(2x)
        A..
        ho..ooo..

Reff : (Overtone)
            D
 sing tulus atine
                G
 rung mesti iso nduweni..
 A                     D
  percoyo kabeh pun kersane Gusti..
 Bm                 G
  kudu ikhlas dilakoni..
           F#m
 nglalekke sliramu..
 B          Em
  nglalekke tresnoku..
        A
 mugo cepet oleh..
             D     A
 pengganti awakmu..

            D
 sing tulus atine
                 G
 rung mesti iso nduweni..
 A                     D
  percoyo kabeh pun kersane Gusti..
 Bm                G
  kudu ikhlas dilakoni..
           F#m
 nglalekke sliramu..
 B          Em
  nglalekke tresnoku..
        A
 mugo cepet oleh..
             G    A  F#m   B
 pengganti awakmu.. o..oo oo..
        Em
 mugo cepet oleh..
     A         G  Bb D
 pengganti awakmu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C D Bm E Am..Cm..D..

G               C
 jujur ati iki iseh loro..
D        C        Bm
 dedel duel ati nelongso..
E                 Am
 sio sio le ku memperjuangno..
D                    G    C D
 ora tau mbok anggep ono..

G                  C
 nanging saiki aku kudu iso..
D        C             Bm
 nutup loro sing bacut ono..
E                   Am
 kuati ngibadah lan dongo..
D                   G     D
 mugi Gusti paringi tombo..

Reff :
            G
 sing tulus atine
                 C
 rung mesti iso nduweni..
 D                     G
  percoyo kabeh pun kersane Gusti..
 Em                 C
  kudu ikhlas dilakoni..
            Bm
 nglalekke sliramu..
 E          Am
  nglalekke tresnoku..
        D
 mugo cepet oleh..
             G    C D
 pengganti awakmu..

G                  C
 nanging saiki aku kudu iso..
D        C             Bm
 nutup loro sing bacut ono..
E                   Am
 kuati ngibadah lan dongo..
D                   G
 mugi Gusti paringi tombo..

Musik : C D Bm E Am..D..(2x)
        E..
        ho..ooo..

Reff : (Overtone)
            A
 sing tulus atine
                D
 rung mesti iso nduweni..
 E                     A
  percoyo kabeh pun kersane Gusti..
 F#m                D
  kudu ikhlas dilakoni..
           C#m
 nglalekke sliramu..
 F#         Bm
  nglalekke tresnoku..
        E
 mugo cepet oleh..
             A     E
 pengganti awakmu..

            A
 sing tulus atine
                 D
 rung mesti iso nduweni..
 E                     A
  percoyo kabeh pun kersane Gusti..
 F#m               D
  kudu ikhlas dilakoni..
           C#m
 nglalekke sliramu..
 F#         Bm
  nglalekke tresnoku..
        E
 mugo cepet oleh..
             D    E C#m   F#
 pengganti awakmu.. o..oo oo..
        Bm
 mugo cepet oleh..
     E         D  F A
 pengganti awakmu..

Chord LARAHAN - Kersane Gusti

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Larahan
  •