Kunci Gitar Finsan Official - Pilihanmu

Transpose:
Intro : G D Em D
        C G Am D G D

  G       D       Em       D
wingi.. kowe.. janji karo aku..
C      G      Am       D
 ngancani.. tekane patiku..
  G      D           Em          D
kowe.. lungo tanpo sebab tanpo doso..
 C        D          G   D
aku.. wes ikhlas legowo..

G           D           Em  D
abot.. seng kudu tak trimo..
C         G          Am  D
dongo.. karo Seng Kuoso..
  G       D      Em         D
mugo.. Gusti.. saget ngijabahi..
    C       D           G  G7
cerito iki ora tak tangisi..

     C           D
janjimu mbiyen karo aku..
Bm          Em
ning kridosono..
          F                 D
nanging kenopo saiki.. kowe lungo..

Reff :
 C           D
  yen pancen kuwi dalan
 Bm          Em
 seng mbok pilih..
  Am   D        G
 aku.. trimo ngalih..

            C        D
 yen pancen kuwi pilihanmu
     Bm         Em
 ora tak gawe jeru..
        Am         D          G  -G7
 tak tompo.. kanti ikhlas legowo..

Musik : C D Bm Em
        Am D G..
        C D Bm Em
        Am D G D

G           D           Em  D
abot.. seng kudu tak trimo..
C         G          Am  D
dongo.. karo Seng Kuoso..
  G       D      Em         D
mugo.. Gusti.. saget ngijabahi..
    C       D           G
cerito iki ora tak tangisi..

     C           D
janjimu mbiyen karo aku..
Bm          Em
ning kridosono..
          F                 D
nanging kenopo saiki.. kowe lungo..

Reff :
 C           D
  yen pancen kuwi dalan
 Bm          Em
 seng mbok pilih..
  Am   D        G
 aku.. trimo ngalih..

            C        D
 yen pancen kuwi pilihanmu
     Bm         Em
 ora tak gawe jeru..
        Am         D          G
 tak tompo.. kanti ikhlas legowo..

            C      D
 yen pancen kuwi dalan..
 Bm          Em
 seng mbok pilih..
  Am   D        G
 aku.. trimo ngalih..

            C        D
 yen pancen kuwi pilihanmu
     Bm         Em
 ora tak gawe jeru..
        Am         D          G
 tak tompo.. kanti ikhlas legowo..

            C      D
 yen pancen kuwi dalan..
 Bm          Em
 seng mbok pilih..
  Am   D        C  Cm G
 aku.. trimo ngalih..
Facebook
Twitter

Chord Finsan Official - Pilihanmu


Lihat semua :
  • Chord Finsan Official
  •