Kunci Gitar Finsan Official - Tego Karo Konco

Transpose:
Catatan :
Sedikit diubah dari kiriman chord
"Tego Karo Konco"
 Original dari C 

Intro :
     F         G
 senajan aku kalah bondo..
   Em          A
 nanging aku biso opo
       Dm
 tresnoku neng kowe 
     G        C  G7
 ngluwihi segoro..

*)
  C                 G
kowe.. lungo ninggalke.. aku..
   F             G       C    G
mergo.. kowe wes oleh gantine..
    C                 G
senajan.. atiku wes loro tenanan..
   F           G          C    G
nyawang kowe.. gandeng ro de'e..

**)
 C                  G
opo.. maksudmu ngapusi.. aku..
  F        G       C    G
kowe.. blenjani janjimu..
 C                   G
aku.. wes merjuangke atimu..
  F              G        C  C7
nanging.. kowe tego karo aku..

#)
    F         G
watone kowe seneng.. 
 Em        Am
aku melu seneng..
          Dm
senajan batinku.. 
G        C   C7
loro tenanan..

Reff :
   F       G
 kuwi kancaku..
       Em        A
 kok kowe tego karo aku
       Dm         
 blenjani janji.. 
 G           C  C7
 sumpah setiamu..
     F         G
 senajan aku kalah bondo..
   Em          A
 nanging aku biso opo
       Dm
 tresnoku neng kowe 
     G        C
 ngluwihi segoro..

Musik : F G Em Am-A
        Dm G C C7
        F G Em Am-A
        Dm G C C7

#)
    F         G
watone kowe seneng.. 
 Em        Am
aku melu seneng..
          Dm
senajan batinku.. 
G        C   C7
loro tenanan..

Reff :
   F       G
 kuwi kancaku..
       Em        A
 kok kowe tego karo aku
       Dm         
 blenjani janji.. 
 G           C  C7
 sumpah setiamu..
     F         G
 senajan aku kalah bondo..
   Em          A
 nanging aku biso opo
       Dm
 tresnoku neng kowe 
     G        C  C7
 ngluwihi segoro..

   F       G
 kuwi kancaku..
       Em        A
 kok kowe tego karo aku
       Dm         
 blenjani janji.. 
 G           C  C7
 sumpah setiamu..
     F         G
 senajan aku kalah bondo..
   Em          A
 nanging aku biso opo
       Dm
 tresnoku neng kowe 
     G        C  C7
 ngluwihi segoro..
       Dm
 tresnoku neng kowe 
     G        C -G/B Am
 ngluwihi segoro..

Outro :
      Dm   G           F
tresnoku.. kalah ro bondo..
Fm          C
atiku wes lilo..

-------------- ===ORIGINAL CHORD=== --------------
Intro : C D senajan aku kalah bondo.. Bm E nanging aku biso opo Am tresnoku neng kowe D G D7 ngluwihi segoro.. *) G D kowe.. lungo ninggalke.. aku.. C D G D mergo.. kowe wes oleh gantine.. G D senajan.. atiku wes loro tenanan.. C D G D nyawang kowe.. gandeng ro de'e.. **) G D opo.. maksudmu ngapusi.. aku.. C D G D kowe.. blenjani janjimu.. G D aku.. wes merjuangke atimu.. C D G G7 nanging.. kowe tego karo aku.. #) C D watone kowe seneng.. Bm Em aku melu seneng.. Am senajan batinku.. D G G7 loro tenanan.. Reff : C D kuwi kancaku.. Bm E kok kowe tego karo aku Am blenjani janji.. D G G7 sumpah setiamu.. C D senajan aku kalah bondo.. Bm E nanging aku biso opo Am tresnoku neng kowe D G ngluwihi segoro.. Musik : C D Bm Em-E Am D G G7 C D Bm Em-E Am D G G7 #) C D watone kowe seneng.. Bm Em aku melu seneng.. Am senajan batinku.. D G G7 loro tenanan.. Reff : C D kuwi kancaku.. Bm E kok kowe tego karo aku Am blenjani janji.. D G G7 sumpah setiamu.. C D senajan aku kalah bondo.. Bm E nanging aku biso opo Am tresnoku neng kowe D G G7 ngluwihi segoro.. C D kuwi kancaku.. Bm E kok kowe tego karo aku Am blenjani janji.. D G G7 sumpah setiamu.. C D senajan aku kalah bondo.. Bm E nanging aku biso opo Am tresnoku neng kowe D G G7 ngluwihi segoro.. Am tresnoku neng kowe D G -D/F# Em ngluwihi segoro.. Outro : Am D C tresnoku.. kalah ro bondo.. Cm G atiku wes lilo..

Chord Finsan Official - Tego Karo Konco

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Finsan Official
  •