Kunci Gitar Daendels Official - Isih Sayang

Transpose:
Intro : F G Em Am
        Dm G C..

    C          G/B
yen tak..rasakake..
         Am        G
kok koyo ngene dadine..
        F       G       C   -A/C#
batinku kesikso mergane kowe..
  Dm
sesek njero dodo..
          C
yen tak ampet aku loro..
     Dm                 G
opo iki kudu tak uculi wae..

Int. Dm G

  C
biyen kowe janji..
         Am
ngancani tekaning pati..
          F         G        C
nanging berubah ora ngerti karepmu..
      Dm
tresnaku kurang piye..
     C
setiaku kurang opo..
       Dm         G      C  
kowe tego nggawe atiku kuciwo..

Reff :
   F          G
 nanging opo aku..
     Em           Am
 iso adoh ro sliramu..
        Dm      G      C
 jujur aku isih sayang padamu..

   F           G
 pirang pirang tahun..
        Em        Am
 urip bareng karo aku..
         Dm       G          C
 kok ora iso gawe tentreming ati..

Outro : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

    C
yen tak rasakake..
         Am
kok koyo ngene dadine..
        F       G       C
batinku kesikso mergane kowe..
  Dm
sesek njero dodo..
          C
yen tak ampet aku looro..
     Dm                G
opo iki kudu tak uculi wae..

Int. Dm G

  C
biyen kowe janji..
         Am
ngancani tekaning pati..
          F         G        C
nanging berubah ora ngerti karepmu..
      Dm
tresnaku kurang piye..
     C
setiaku kurang opo..
       Dm         G      C  
kowe tego nggawe atiku kuciwo..

Reff :
   F          G
 nanging opo aku..
     Em           Am
 iso adoh ro sliramu..
        Dm      G      C
 jujur aku isih sayang padamu..

   F             G
 pirang pirang tahun..
        Em         Am
 urip bareng karo aku..
         Dm       G          C
 kok ora iso gawe tentreming ati..

   F             G
 pirang pirang tahun..
        Em        Am
 urip bareng karo aku..
         Dm       G          C
 kok ora iso gawe tentreming ati..
         F        G          C
 kok ora iso gawe tentreming ati..

Chord Daendels Official - Isih Sayang


Lihat semua :
  • Chord Daendels Official
  •