Kunci Gitar Aldebaran - Pungkasi Kebahagiaan

Transpose:
Intro : C Dm G C..

              Dm
ati iki tau kelangan..
G                   C
 saben wayah ambyar ora karuan..
Am                   Dm
 ninggalke aku tanpo belas kasihan
   G                       C
pancen kowe tego memainkan perasaan..

                        Dm
mas ojo tok pikir terus terusan..
G                       C       C-Bm
 masa lalu sing nambahi kelaran..
Am               Dm
 masa depan iki isih panjang..
G                 C
 mesti bakal nemu kebahagiaan..

Reff :
                Dm
 suryo njedul seko wetan..
 G                     C
  langkah anyar pengarepan..
        Am              Dm
 crito ati.. sing terus kelaran..
         G               C
 Gusti tulung.. pungkasi kebahagiaan..

   F               G
 kapan.. ati iki biso mapan..
         Em                  Am
 nemu sliramu sing gelem tenanan..
                  Dm
 bebrayan mlaku sesandingan..
         G                   C
 susah seneng dilakoni bebarengan..

Int. F G Em Am
     Dm G C..

          Dm                G
aku ra trimo.. kowe mesti biso..

C                        Dm
 mas ojo tok pikir terus terusan..
G                       C       C-Bm
 masa lalu sing nambahi kelaran..
Am               Dm
 masa depan iki isih panjang..
G                 C
 mesti bakal nemu kebahagiaan..

Musik : C Dm G C
        Am Dm G C..

Reff :
          Dm
 suryo njedul seko wetan..
 G                     C
  langkah anyar pengarepan..
        Am              Dm
 crito ati.. sing terus kelaran..
         G               C
 Gusti tulung.. pungkasi kebahagiaan..

   F               G
 kapan.. ati iki biso mapan..
         Em                  Am
 nemu sliramu sing gelem tenanan..
                  Dm
 bebrayan mlaku sesandingan..
         G                   C
 susah seneng dilakoni bebarengan..

             F                    G
 saiki aku sadar yen amung gur sendal..
 (kowe ojo pesimis)
 (nanging kudu semangat optimis)
                  Em                    Am
 sing purun mlaku bebarengan manut keadaan..
 (atimu kudu ikhlas nerimo kahanan iki)
         Dm                         G
 ora ono liyone sing mampu ngerteni kowe
 (bukaken moto lan atimu)
                          C
 nanging takdir wis nutup dalane..
 (yen dudu jodone mesti oleh penggantine..)

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A Bm E A..

              Bm
ati iki tau kelangan..
E                   A
 saben wayah ambyar ora karuan..
F#m                  Bm
 ninggalke aku tanpo belas kasihan
   E                       A
pancen kowe tego memainkan perasaan..

                        Bm
mas ojo tok pikir terus terusan..
E                       A       A-G#m
 masa lalu sing nambahi kelaran..
F#m              Bm
 masa depan iki isih panjang..
E                 A
 mesti bakal nemu kebahagiaan..

Reff :
                Bm
 suryo njedul seko wetan..
 E                     A
  langkah anyar pengarepan..
        F#m             Bm
 crito ati.. sing terus kelaran..
         E               A
 Gusti tulung.. pungkasi kebahagiaan..

   D               E
 kapan.. ati iki biso mapan..
         C#m                 F#m
 nemu sliramu sing gelem tenanan..
                  Bm
 bebrayan mlaku sesandingan..
         E                   A
 susah seneng dilakoni bebarengan..

Int. D E C#m F#m
     Bm E A..

          Bm                E
aku ra trimo.. kowe mesti biso..

A                        Bm
 mas ojo tok pikir terus terusan..
E                       A       A-G#m
 masa lalu sing nambahi kelaran..
F#m              Bm
 masa depan iki isih panjang..
E                 A
 mesti bakal nemu kebahagiaan..

Musik : A Bm E A
        F#m Bm E A..

Reff :
          Bm
 suryo njedul seko wetan..
 E                     A
  langkah anyar pengarepan..
        F#m             Bm
 crito ati.. sing terus kelaran..
         E               A
 Gusti tulung.. pungkasi kebahagiaan..

   D               E
 kapan.. ati iki biso mapan..
         C#m                 F#m
 nemu sliramu sing gelem tenanan..
                  Bm
 bebrayan mlaku sesandingan..
         E                   A
 susah seneng dilakoni bebarengan..

             D                    E
 saiki aku sadar yen amung gur sendal..
 (kowe ojo pesimis)
 (nanging kudu semangat optimis)
                  C#m                   F#m
 sing purun mlaku bebarengan manut keadaan..
 (atimu kudu ikhlas nerimo kahanan iki)
         Bm                         E
 ora ono liyone sing mampu ngerteni kowe
 (bukaken moto lan atimu)
                          A
 nanging takdir wis nutup dalane..
 (yen dudu jodone mesti oleh penggantine..)
Facebook
Twitter

Chord Aldebaran - Pungkasi Kebahagiaan


Lihat semua :
  • Chord Aldebaran
  •