Kunci Gitar Wira Nagara - Mati Alon Alon (Koplo)

Transpose:
Intro : C G F..
        C G F..
        C G Am F
        C G F..

C         G
ja..rene aku
         Am           F
paling bisa.. gawe bungah..
C          G             
nya..tane aku
           Am             F
sing nelangsa.. pas koe lunga..

      Fm       Em
tak kira koe jawaban
  E               Am
dongaku nggo move on..
      Dm                G
jabul tekamu gawe mati alon-alon..

Reff :
       F                   Em
 ya lumrah.. jenenge menungsa..
      Dm                       C
 di gawe nyaman langsung kepikiran..
     F                Em
 ora mikir uteke, ora sehat ragane
     Dm
 ora tanggep atine..
     F               G           C
 ora guna tresnaku.. kanggo sliramu..

Musik : F..Em Am
        Dm G C..
        F..Em Am
        Dm G C..G..

C         G
u..dane deres
         Am                F
pipimu teles.. awakmu nggreges..
C           G
pi..kirmu sapa
             Am              F
sing gelem teka.. ngancani duka..?

      Fm       Em
tak kira koe jawaban
  E               Am
dongaku nggo move on..
      Dm       F        G
jabul tekamu gawe mati alon-alon..

Reff :
       F                   Em
 ya lumrah.. jenenge menungsa..
      Dm                       C
 di gawe nyaman langsung kepikiran..
     F                Em
 ora mikir uteke, ora sehat ragane
     Dm
 ora tanggep atine..
     F               G           C
 ora guna tresnaku.. kanggo sliramu..

 F                    Em  Am
aja.. maning ngajak dolan..
      Dm             G
nek karo.. wong liya koe esih 
C
yang-yangan..

 F                     Em  Am
aja.. maning ngajak kencan..
      Dm               Em
wis kesal atiku, wis entek duitku
 Fm        G
esih ora payu..

 F                    Em  Am
aja.. maning ngajak dolan..
      Dm             G
nek karo.. wong liya koe esih 
C
yang-yangan..

Reff :
     F                Em
 ora mikir uteke, ora sehat ragane
     Dm
 ora tanggep atine..
     F               G           C
 ora guna tresnaku.. kanggo sliramu..

       F
 ngancani ngana ngene
       Em
 njujugna ngendi bae
     Dm
 ora melek matane..
      Fm            G         C 
 siki kesel atiku.. karo sliramu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A E D..
        A E D..
        A E F#m D
        A E D..

A         E
ja..rene aku
         F#m          D
paling bisa.. gawe bungah..
A          E             
nya..tane aku
           F#m            D
sing nelangsa.. pas koe lunga..

      Dm       C#m
tak kira koe jawaban
  C#              F#m
dongaku nggo move on..
      Bm                E
jabul tekamu gawe mati alon-alon..

Reff :
       D                   C#m
 ya lumrah.. jenenge menungsa..
      Bm                       A
 di gawe nyaman langsung kepikiran..
     D                C#m
 ora mikir uteke, ora sehat ragane
     Bm
 ora tanggep atine..
     D               E           A
 ora guna tresnaku.. kanggo sliramu..

Musik : D..C#m F#m
        Bm E A..
        D..C#m F#m
        Bm E A..E..

A         E
u..dane deres
         F#m               D
pipimu teles.. awakmu nggreges..
A           E
pi..kirmu sapa
             F#m             D
sing gelem teka.. ngancani duka..?

      Dm       C#m
tak kira koe jawaban
  C#              F#m
dongaku nggo move on..
      Bm       D        E
jabul tekamu gawe mati alon-alon..

Reff :
       D                   C#m
 ya lumrah.. jenenge menungsa..
      Bm                       A
 di gawe nyaman langsung kepikiran..
     D                C#m
 ora mikir uteke, ora sehat ragane
     Bm
 ora tanggep atine..
     D               E           A
 ora guna tresnaku.. kanggo sliramu..

 D                    C#m  F#m
aja.. maning ngajak dolan..
      Bm             E
nek karo.. wong liya koe esih 
A
yang-yangan..

 D                     C#m  F#m
aja.. maning ngajak kencan..
      Bm               C#m
wis kesal atiku, wis entek duitku
 Dm        E
esih ora payu..

 D                    C#m  F#m
aja.. maning ngajak dolan..
      Bm             E
nek karo.. wong liya koe esih 
A
yang-yangan..

Reff :
     D                C#m
 ora mikir uteke, ora sehat ragane
     Bm
 ora tanggep atine..
     D               E           A
 ora guna tresnaku.. kanggo sliramu..

       D
 ngancani ngana ngene
       C#m
 njujugna ngendi bae
     Bm
 ora melek matane..
      Dm            E         A..
 siki kesel atiku.. karo sliramu..

Chord Wira Nagara - Mati Alon Alon (Koplo)


Lihat semua :
  • Chord Wira Nagara
  •