Kunci Gitar Veronica Dantik - Tatagno Lakuku

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : C Em Am G F..G..

    C                         F
pungkasaning crito sing tak jogo..
  G                    C
kabeh kui nggawe ati gelo..
  F               G
nanging kabeh wes muspro..
 Em          Am
ora ono kang liyo..
     Dm
ra doyo mbendung eluh
             G
sing ning njero dodo..

Int. Dm G

C                    F
karepmu aku kudu ngerteni.. 
    G                        C  C7
senadyan salah kudu tak maklumi..
 F           G
ora pisan pindo we nggawe
Em         Am
loro ning ati..
          Dm
mblenjani tresno iki..
          G
sing uwes kadung gemati..

  Dm           G
kudu tak ikhlaske..
        Em         Am
lungamu ninggalke aku..
   Dm          G
tanpo warto we lungo nyanding
C
karo wong liyo..

 Dm        G
abot.. nglalekne crito
E           Am
 katresnan iki..
         Dm
sing wis tak ngerteni..
         G
ra bakal iso nyawiji..

Reff :
 C          Em        Am
 Gusti.. jembarno ati iki..
   G         F
 tatagno lakuku..
     Em         Dm        G
 kanggo ngadepi paite cerito
             Em     Am
 sing tak perju..angke..
         Dm       G
 sing ra temu dalane..

Musik : F       Em
         hu u u.. ha a a..
        Dm      Bb       G
         ho o o hoo.. oooo..

C                    F
karepmu aku kudu ngerteni.. 
    G                        C
senadyan salah kudu tak maklumi..
 F           G
ora pisan pindo we nggawe
Em         Am
loro ning ati..
          Dm
mblenjani tresno iki..
          G
sing uwes kadung gemati..

  Dm           G
kudu tak ikhlaske..
        Em         Am
lungamu ninggalke aku..
   Dm          G
tanpo warto we lungo nyanding
C
karo wong liyo..

 Dm        G
abot.. nglalekne crito
E           Am
 katresnan iki..
         Dm
sing wis tak ngerteni..
         G
ra bakal iso nyawiji..

Reff :
 C          Em        Am
 Gusti.. jembarno ati iki..
   G         F
 tatagno lakuku..
     Em         Dm        G
 kanggo ngadepi paite cerito
             Em     Am
 sing tak perju..angke..
         Dm       G
 sing ra temu dalane..

 C          Em        Am  G
 Gusti.. jembarno ati iki..
        F         Em
 paringono kulo kuat ati
         Dm
 ngikhlaske roso
        G          F    Fm
 sing raiso tak nduweni..
        C
 ho o o oo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F Am Dm C Bb..C..

    F                         Bb
pungkasaning crito sing tak jogo..
  C                    F
kabeh kui nggawe ati gelo..
  Bb              C
nanging kabeh wes muspro..
 Am          Dm
ora ono kang liyo..
     Gm
ra doyo mbendung eluh
             C
sing ning njero dodo..

Int. Gm C

F                    Bb
karepmu aku kudu ngerteni.. 
    C                        F  F7
senadyan salah kudu tak maklumi..
 Bb          C
ora pisan pindo we nggawe
Am         Dm
loro ning ati..
          Gm
mblenjani tresno iki..
          C
sing uwes kadung gemati..

  Gm           C
kudu tak ikhlaske..
        Am         Dm
lungamu ninggalke aku..
   Gm          C
tanpo warto we lungo nyanding
F
karo wong liyo..

 Gm        C
abot.. nglalekne crito
A           Dm
 katresnan iki..
         Gm
sing wis tak ngerteni..
         C
ra bakal iso nyawiji..

Reff :
 F          Am        Dm
 Gusti.. jembarno ati iki..
   C         Bb
 tatagno lakuku..
     Am         Gm        C
 kanggo ngadepi paite cerito
             Am     Dm
 sing tak perju..angke..
         Gm       C
 sing ra temu dalane..

Musik : Bb      Am
         hu u u.. ha a a..
        Gm      D#       C
         ho o o hoo.. oooo..

F                    Bb
karepmu aku kudu ngerteni.. 
    C                        F
senadyan salah kudu tak maklumi..
 Bb          C
ora pisan pindo we nggawe
Am         Dm
loro ning ati..
          Gm
mblenjani tresno iki..
          C
sing uwes kadung gemati..

  Gm           C
kudu tak ikhlaske..
        Am         Dm
lungamu ninggalke aku..
   Gm          C
tanpo warto we lungo nyanding
F
karo wong liyo..

 Gm        C
abot.. nglalekne crito
A           Dm
 katresnan iki..
         Gm
sing wis tak ngerteni..
         C
ra bakal iso nyawiji..

Reff :
 F          Am        Dm
 Gusti.. jembarno ati iki..
   C         Bb
 tatagno lakuku..
     Am         Gm        C
 kanggo ngadepi paite cerito
             Am     Dm
 sing tak perju..angke..
         Gm       C
 sing ra temu dalane..

 F          Am        Dm  C
 Gusti.. jembarno ati iki..
        Bb        Am
 paringono kulo kuat ati
         Gm
 ngikhlaske roso
        C          Bb   Bbm
 sing raiso tak nduweni..
        F
 ho o o oo..

Chord Veronica Dantik - Tatagno Lakuku

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Veronica Dantik
  •