Kunci Gitar Explore Ndeso - Lungkrah

Transpose:
Intro : Am Em F C
        Dm E Am E

     Am              Em
Eluh sing netes neng pipiku
  F          C
dadi saksi bisu..
    Dm            G       C
nalikane.. koe ngelarani aku..
      F         G         Em Am
tresnomu jare tulus seko ati..
     F            G          C
nyatane kabeh kui mung ono lathi..

      C          G    Am    Em
Wes suwe anggone dewe bebarengan..
       F           G        C
tak pertahanke ojo nganti bubaran..
    F              G       Em Am
senajan lungkrah.. neng atiku..
        F     G          C
nanging iku.. tondo tresnoku..

Reff :
     F            G          Em    Am
 Kangmas.. tulung ngertenono loro atiku..
        F                G       C    C7
 mergo sliramu mblenjani janji setyamu..
     F            G          Em       Am
 kangmas.. tulung ngertenono roso tresnoku
          F               G          C  C7
 lan cobo ngertio cintaku hanya untukmu..

Musik : F G    Em Am
          hu.. u..
        F G C C7
            ha..aaaha..
        F G Em Am
        F  G     C  G
        hu.. huu uu..

     Am              Em
Eluh sing netes neng pipiku
  F          C
dadi saksi bisu..
    Dm            G       C
nalikane.. koe ngelarani aku..
      F         G         Em Am
tresnomu jare tulus seko ati..
     F            G          C
nyatane kabeh kui mung ono lathi..

      C          G    Am    Em
Wes suwe anggone dewe bebarengan..
       F           G        C
tak pertahanke ojo nganti bubaran..
    F              G       Em Am
senajan lungkrah.. neng atiku..
        F     G          C
nanging iku.. tondo tresnoku..

Reff :
     F            G          Em    Am
 Kangmas.. tulung ngertenono loro atiku..
        F                G       C
 mergo sliramu mblenjani janji setyamu..
     F            G          Em       Am
 kangmas.. tulung ngertenono roso tresnoku
          F               G          C
 lan cobo ngertio cintaku hanya untukmu..

     F            G          Em    Am
 Kangmas.. tulung ngertenono loro atiku..
        F                G       C
 mergo sliramu mblenjani janji setyamu..
     F            G          Em       Am
 kangmas.. tulung ngertenono roso tresnoku
          F               G          C
 lan cobo ngertio cintaku hanya untukmu..
        F           G       C..
 lan elingono janji sucimu iku..
Facebook
Twitter

Chord Explore Ndeso - Lungkrah


Lihat semua :
  • Chord Explore Ndeso
  •