Kunci Gitar Toto Rahmadi - Tak Jogo Selawase

Transpose:
Intro : C Fm C..Fm..G..

C            Fm         C  Fm
wis suwe aku ngenteni kowe..
       C       Fm             G
sampek loro atiku pernah mbok gawe..
        Dm
nanging aku ra mundur..
  Fm
tetep tak perjuangke..
       Dm                G
nganti saiki biso dadi siji..

C              Fm        C
mung kowe sing biso gawe bungah..
     C      Fm          G
gawe ayeme ati yen lagi susah..
       Dm
maturnuwun marang Gusti..
   Fm
sampun ngijabahi..
         Dm             G         C
pandonga sing tak suwun sakjrone iki..

Reff :
                  F
 bakal tak jogo selawase..
    G                     Em
 sliramu sing saiki tak duweni..
       A                     Dm
 bakal tak bahagiakno tekane mati..
       G                     C
 mergo mung ono koe neng ati iki..

    F                G
 percoyo neng aku ra bakal nglarani..
       Em                        A
 mergo mung kowe, sing tak tresnani..
          Dm                G
 janji ku bakal sehidup semati..
                  (F)
 ra bakal ta blenjani..

Musik : F..G..Em..A..
        Dm..G..C Fm C Fm

C              Fm        C
mung kowe sing biso gawe bungah..
     C      Fm          G
gawe ayeme ati yen lagi susah..
       Dm
maturnuwun marang Gusti..
   Fm
sampun ngijabahi..
         Dm             G         C
pandonga sing tak suwun sakjrone iki..

Reff :
                  F
 bakal tak jogo selawase..
    G                     Em
 sliramu sing saiki tak duweni..
       A                     Dm
 bakal tak bahagiakno tekane mati..
       G                     C
 mergo mung ono koe neng ati iki..

    F                G
 percoyo neng aku ra bakal nglarani..
       Em                        A
 mergo mung kowe, sing tak tresnani..
          Dm                G
 janji ku bakal sehidup semati..
                   C  A
 ra bakal ta blenjani..
          Dm                G
 janji ku bakal sehidup semati..
                   C  Fm  C
 ra bakal ta blenjani..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A Dm A..Dm..E..

A            Dm         A  Dm
wis suwe aku ngenteni kowe..
       A       Dm             E
sampek loro atiku pernah mbok gawe..
        Bm
nanging aku ra mundur..
  Dm
tetep tak perjuangke..
       Bm                E
nganti saiki biso dadi siji..

A              Dm        A
mung kowe sing biso gawe bungah..
     A      Dm          E
gawe ayeme ati yen lagi susah..
       Bm
maturnuwun marang Gusti..
   Dm
sampun ngijabahi..
         Bm             E         A
pandonga sing tak suwun sakjrone iki..

Reff :
                  D
 bakal tak jogo selawase..
    E                     C#m
 sliramu sing saiki tak duweni..
       F#                    Bm
 bakal tak bahagiakno tekane mati..
       E                     A
 mergo mung ono koe neng ati iki..

    D                E
 percoyo neng aku ra bakal nglarani..
       C#m                       F#
 mergo mung kowe, sing tak tresnani..
          Bm                E
 janji ku bakal sehidup semati..
                  (D)
 ra bakal ta blenjani..

Musik : D..E..C#m..F#..
        Bm..E..A Dm A Dm

A              Dm        A
mung kowe sing biso gawe bungah..
     A      Dm          E
gawe ayeme ati yen lagi susah..
       Bm
maturnuwun marang Gusti..
   Dm
sampun ngijabahi..
         Bm             E         A
pandonga sing tak suwun sakjrone iki..

Reff :
                  D
 bakal tak jogo selawase..
    E                     C#m
 sliramu sing saiki tak duweni..
       F#                    Bm
 bakal tak bahagiakno tekane mati..
       E                     A
 mergo mung ono koe neng ati iki..

    D                E
 percoyo neng aku ra bakal nglarani..
       C#m                       F#
 mergo mung kowe, sing tak tresnani..
          Bm                E
 janji ku bakal sehidup semati..
                   A  F#
 ra bakal ta blenjani..
          Bm                E
 janji ku bakal sehidup semati..
                   A  Dm  A
 ra bakal ta blenjani..

Chord Toto Rahmadi - Tak Jogo Selawase


Lihat semua :
  • Chord Toto Rahmadi
  •