Kunci Gitar Toto Rahmadi - Wis Cukup

Transpose:
 C       G            Am
opo.. pancen wis nasibku..
  C7           F
kudu nandang loro..
  Em
weruh kowe
   Dm             G
gandeng ro wong liyo..

Intro : C G Am C7
        F Em Dm G..

  C        G          Am
kowe.. sing tak anti anti..
      C7           F         
malah mblenjani janji  
    Em
ora ngerteni
    Dm           G
kowe sing tak tresnani..

F     G         C  Am
 nengopo kowe tego..
F
 ngelarani aku
     G
sing wis kadung jero..

Reff :
 C
 wis cukup..
   G         Am    C7
 kowe ngelarani ati..
       F        Em
 cukup semene wae..
         Dm      G
 aku tak lungo wae..

     C
 tak ikhlasno.. 
     G          Am    C7
 yen pancen iki dalane..
     F            Em
 pisahan ro slirahmu..
           Dm   G          (C)
 senajan loro.. neng njero ati..

Musik : C G Am C7
        F Em Dm G
        C G Am C7
        F Em Dm G C G..

 C       G            Am
opo.. pancen wis nasibku..
  C7           F
kudu nandang loro..
  Em
weruh kowe
   Dm             G
gandeng ro wong liyo..

  C        G          Am
kowe.. sing tak anti anti..
      C7           F         
malah mblenjani janji  
    Em
ora ngerteni
    Dm           G
kowe sing tak tresnani..

F     G         C  Am
 nengopo kowe tego..
F
 ngelarani aku
     G
sing wis kadung jero..

Reff :
 C
 wis cukup..
   G         Am    C7
 kowe ngelarani ati..
       F        Em
 cukup semene wae..
         Dm      G
 aku tak lungo wae..

     C
 tak ikhlasno.. 
     G          Am    C7
 yen pancen iki dalane..
     F            Em
 pisahan ro slirahmu..
           Dm   G           C  G
 senajan loro.. neng njero ati..

 C
 wis cukup..
   G         Am    C7
 kowe ngelarani ati..
       F        Em
 cukup semene wae..
         Dm      G
 aku tak lungo wae..

     C
 tak ikhlasno.. 
     G          Am    C7
 yen pancen iki dalane..
     F            Em
 pisahan ro slirahmu..
           Dm   G          (C)
 senajan loro.. neng njero ati..

 G  Am    C7
 hii.. hu uu..
     F            Em
 pisahan ro slirahmu..
           Dm   G           C
 senajan loro.. neng njero ati..

Facebook
Twitter

Chord Toto Rahmadi - Wis Cukup


Lihat semua :
  • Chord Toto Rahmadi
  •