Kunci Gitar Rafikin Project - ORA NGIRO

Transpose:
Intro : C G Am..
        Dm G C G
        C G Am..
        Dm G C G-G

  C                G
kelingan jaman semono..
F    G             C
 naliko nguber tresno..
Dm        G            C  G-G
 pengen bareng tekan tuwo..

C            G
loro rasane ati..
F          G          C
 nanging kudu tak lakoni..
F                    G
 opo pancen wes takdire..
           Dm
(wes takdire..)
                E
ora biso dadi siji..

Int. Am Dm F G   

  Em
nanging kudu piye..
         Am
ternyata milih liyane..
        (milih liyane..)
  Dm
loro ati iki
   G
saiki sing tak rasakke..

Reff :
  F         G
 aku ora ngiro
         Em         Am
 yen akhire malah cidro
         Dm
 wes kebacut tresno
     F        G
 ati iki ra lilo..

      F            G
 koe ora bakal ngerti
     Em      Am
 perasaanku iki
         Dm
 yo mung siji..
     F        G     C
 koe sing tak tresnani..

Musik : C..G..F G C..
        Dm G Em Am
        Dm..G..C..

C            G
loro rasane ati..
F          G          C
 nanging kudu tak lakoni..
F                    G
 opo pancen wes takdire..
           Dm
(wes takdire..)
                E
ora biso dadi siji..

Int. Am Dm F G..

  Em
nanging kudu piye..
         Am
ternyata milih liyane..
        (milih liyane..)
  Dm
loro ati iki
   G
saiki sing tak rasakke..

Reff :
  F         G
 aku ora ngiro
         Em         Am
 yen akhire malah cidro
         Dm
 wes kebacut tresno
     F        G
 ati iki ra lilo..

      F            G
 koe ora bakal ngerti
     Em      Am
 perasaanku iki
         Dm   G
 yo mung siji..

  F         G
 aku ora ngiro
         Em         Am
 yen akhire malah cidro
         Dm
 wes kebacut tresno
     F        G
 ati iki ra lilo..

      F            G
 koe ora bakal ngerti
     Em      Am
 perasaanku iki
         Dm   G
 yo mung siji..
         Dm   G
 yo mung siji..
     F        Fm      C
 koe sing tak tres..nani..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D# A# Cm..
        Fm A# D# A#
        D# A# Cm..
        Fm A# D# A#-A#

  D#               A#
kelingan jaman semono..
G#   A#            D#
 naliko nguber tresno..
Fm        A#           D#  A#-A#
 pengen bareng tekan tuwo..

D#           A#
loro rasane ati..
G#         A#         D#
 nanging kudu tak lakoni..
G#                   A#
 opo pancen wes takdire..
           Fm
(wes takdire..)
                G
ora biso dadi siji..

Int. Cm Fm G# A#..

  Gm
nanging kudu piye..
         Cm
ternyata milih liyane..
        (milih liyane..)
  Fm
loro ati iki
   A#
saiki sing tak rasakke..

Reff :
  G#        A#
 aku ora ngiro
         Gm         Cm
 yen akhire malah cidro
         Fm
 wes kebacut tresno
     G#       A#
 ati iki ra lilo..

      G#           A#
 koe ora bakal ngerti
     Gm      Cm
 perasaanku iki
         Fm
 yo mung siji..
     G#       A#    D#
 koe sing tak tresnani..

Musik : D#..A#..G# A# D#..
        Fm A# Gm Cm
        Fm..A#..D#..

D#           A#
loro rasane ati..
G#         A#         D#
 nanging kudu tak lakoni..
G#                   A#
 opo pancen wes takdire..
           Fm
(wes takdire..)
                G
ora biso dadi siji..

Int. Cm Fm G# A#..

  Gm
nanging kudu piye..
         Cm
ternyata milih liyane..
        (milih liyane..)
  Fm
loro ati iki
   A#
saiki sing tak rasakke..

Reff :
  G#        A#
 aku ora ngiro
         Gm         Cm
 yen akhire malah cidro
         Fm
 wes kebacut tresno
     G#       A#
 ati iki ra lilo..

      G#           A#
 koe ora bakal ngerti
     Gm      Cm
 perasaanku iki
         Fm   A#
 yo mung siji..

  G#        A#
 aku ora ngiro
         Gm         Cm
 yen akhire malah cidro
         Fm
 wes kebacut tresno
     G#       A#
 ati iki ra lilo..

      G#           A#
 koe ora bakal ngerti
     Gm      Cm
 perasaanku iki
         Fm   A#
 yo mung siji..
         Fm   A#
 yo mung siji..
     G#       G#m     D#
 koe sing tak tres..nani..

Chord Rafikin Project - ORA NGIRO

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Rafikin Project
  •