Kunci Gitar D'FAS JAVA - Silancur Ninggal Kenangan

Transpose:

Chord D'FAS JAVA - Silancur Ninggal Kenangan

Intro : Am F G Am
        Am F G E

Am                G
 jumuduling suryo katon ning angkoso..
Dm                Am
 keterak sumilire angin kang teko..
Dm                   Am
 ngelingake tresnaku jaman semono..
F                     E
 nggawe tatu loro sak jroning dodo..

Am                   G
 rong taun kepungkur kowe nate janji..
Dm                 Am
 bebarengan sesandingan tekan mati..
Dm                   Am
 nanging tresno saikine uwis sirno..
F                     E
 weruh kowe ning mburiku kowe ngliyo..

Reff :
 C                Dm
 ning silancur.. atiku ajur..
 G              C
 mergo kowe.. uwis ora jujur..
 E                    Am
  kembang melati.. ingkang anyekseni
     F      E         Am
 nalikane kowe ngucap janji..

Musik : Am F G E
        Dm Am Dm E..

Am                   G
 rong taun kepungkur kowe nate janji..
Dm                 Am
 bebarengan sesandingan tekan mati..
Dm                   Am
 nanging tresno saikine uwis sirno..
F                     E
 weruh kowe ning mburiku kowe ngliyo..

Reff :
 C                Dm
 ning silancur.. atiku ajur..
 G              C
 mergo kowe.. uwis ora jujur..
 E                    Am
  kembang melati.. ingkang anyekseni
     F      E         Am
 nalikane kowe ngucap janji..

G
ning silancur atiku ajur
F
ning silancur atiku ajur
Dm
ning silancur atiku ajur
E
ning silancur atiku ajur..

Reff :
 C                Dm
 ning silancur.. atiku ajur..
 G              C
 mergo kowe.. uwis ora jujur..
 E                    Am
  kembang melati.. ingkang anyekseni
     F      E         Am
 nalikane kowe ngucap janji..
     F      E         Am
 nalikane kowe ngucap janji..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Em C D Em
        Em C D B

Em                D
 jumuduling suryo katon ning angkoso..
Am                Em
 keterak sumilire angin kang teko..
Am                   Em
 ngelingake tresnaku jaman semono..
C                     B
 nggawe tatu loro sak jroning dodo..

Em                   D
 rong taun kepungkur kowe nate janji..
Am                 Em
 bebarengan sesandingan tekan mati..
Am                   Em
 nanging tresno saikine uwis sirno..
C                     B
 weruh kowe ning mburiku kowe ngliyo..

Reff :
 G               Am
 ning silancur.. atiku ajur..
 D              G
 mergo kowe.. uwis ora jujur..
 B                    Em
  kembang melati.. ingkang anyekseni
     C      B         Em
 nalikane kowe ngucap janji..

Musik : Em C D B
        Am Em Am B..

Em                   D
 rong taun kepungkur kowe nate janji..
Am                 Em
 bebarengan sesandingan tekan mati..
Am                   Em
 nanging tresno saikine uwis sirno..
C                     B
 weruh kowe ning mburiku kowe ngliyo..

Reff :
 G               Am
 ning silancur.. atiku ajur..
 D              G
 mergo kowe.. uwis ora jujur..
 B                    Em
  kembang melati.. ingkang anyekseni
     C      B         Em
 nalikane kowe ngucap janji..

D
ning silancur atiku ajur
C
ning silancur atiku ajur
Am
ning silancur atiku ajur
B
ning silancur atiku ajur..

Reff :
 G               Am
 ning silancur.. atiku ajur..
 D              G
 mergo kowe.. uwis ora jujur..
 B                    Em
  kembang melati.. ingkang anyekseni
     C      B         Em
 nalikane kowe ngucap janji..
     C      B         Em
 nalikane kowe ngucap janji..

Lihat semua :
  • Chord D'FAS JAVA
  •