Kunci Gitar NDX A.K.A - Apa Kabar Mantan

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : C F G C
        Am Dm F G..

Reff :
       C                       F
 apa kabar wong sing tau tak sayang..
       Dm                      G
 apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
         Em                 Am
 susah seneng janjine bebarengan..
          F                    G
 ning akhire koe lungo ninggal kenangan..

       C                  F
 atiku ra bakal serapuh kui..
         Dm                     G
 masalah percintaan tak piker keri..
       Em                  Am
 masalalu ra perlu tak baleni..
        F                     G
 teko tenang kabeh uwis tak gawe..
     C
 la..li..

        C                     F
hey apa kabar mantanku sing tau neng atiku
         G                    C
kelingan ra karo aku sing tau ngisi atimu
      Am                Dm
mbien bubare mergo koe ono sing liyane
          F
waton minggat ninggal lungo
         G
aku sing ono neng kene

     C                  F
tangise ati iki mergo koe sing njalari
       G                       C
bahagiaku hancur ketika tresno iki di bagi
    Am
cerita cinta sing tak bangun
    Dm
nganti tibo tangi
        F                   G
terimakasih luka ini sekian ku pamit pergi

Reff :
       C                       F
 apa kabar wong sing tau tak sayang..
       Dm                      G
 apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
         Em                 Am
 susah seneng janjine bebarengan..
          F                    G
 ning akhire koe lungo ninggal kenangan..

       C                  F
 atiku ra bakal serapuh kui..
         Dm                     G
 masalah percintaan tak piker keri..
       Em                  Am
 masalalu ra perlu tak baleni..
        F                     G
 teko tenang kabeh uwis tak gawe..
     C
 la..li..

   C                    F
raiso di baleni getun kui tibo mburi
       G                      C
koe mbien ra kelingan po pas aku mbok larani
   Am                    Dm
saiki koe ngemis njaluk aku akon bali
      F                G
yo sorry sepurane ati iki wis ra sudi

   C                  F
saiki lungamu ora bakalan tak gondeli
      G                        C
opo meneh ora mungkin nganti koe tak tangisi
     Am                  Dm
sementara tak ngene wae aku dewe wani
      F
matur sembah nuwun sanget
       G          C 
sampun nate nglarani..

          C                   F
(mas kang mas sing sepurane tenan..)
          G                  C
(mbiyen tau nggawe atimu kelaran..)
       Am                   Dm
(tak kiro dek'e iki luwih sayang..)
         F                    G
(jebul akhire tresnoku nggo dolanan..)

       C                      F
(po ra kroso sampean tak kangeni..)
          G                   C
(pengen dadi siji kabeh dibaleni..)
        Am               Dm
(tulong ngertio isi ati iki..)
          F                   G
(sumpah matiku ra bakal tak larani..)

Reff :
       C                       F
 apa kabar wong sing tau tak sayang..
       Dm                      G
 apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
         Em                 Am
 susah seneng janjine bebarengan..
          F                    G
 ning akhire koe lungo ninggal kenangan..

       C                  F
 atiku ra bakal serapuh kui..
         Dm                     G
 masalah percintaan tak piker keri..
       Em                  Am
 masalalu ra perlu tak baleni..
        F                     G
 teko tenang kabeh uwis tak gawe..
     C
 la..li..

       C                       F
 apa kabar wong sing tau tak sayang..
       Dm                      G
 apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
         Em                 Am
 susah seneng janjine bebarengan..
          F                    G
 ning akhire koe lungo ninggal kenangan..

       C                  F
 atiku ra bakal serapuh kui..
         Dm                     G
 masalah percintaan tak piker keri..
       Em                  Am
 masalalu ra perlu tak baleni..
        F                     G
 teko tenang kabeh uwis tak gawe..
     C
 la..li..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F Bb C F
        Dm Gm Bb C..

Reff :
       F                       Bb
 apa kabar wong sing tau tak sayang..
       Gm                      C
 apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
         Am                 Dm
 susah seneng janjine bebarengan..
          Bb                   C
 ning akhire koe lungo ninggal kenangan..

       F                  Bb
 atiku ra bakal serapuh kui..
         Gm                     C
 masalah percintaan tak piker keri..
       Am                  Dm
 masalalu ra perlu tak baleni..
        Bb                    C
 teko tenang kabeh uwis tak gawe..
     F
 la..li..

        F                     Bb
hey apa kabar mantanku sing tau neng atiku
         C                    F
kelingan ra karo aku sing tau ngisi atimu
      Dm                Gm
mbien bubare mergo koe ono sing liyane
          Bb
waton minggat ninggal lungo
         C
aku sing ono neng kene

     F                  Bb
tangise ati iki mergo koe sing njalari
       C                       F
bahagiaku hancur ketika tresno iki di bagi
    Dm
cerita cinta sing tak bangun
    Gm
nganti tibo tangi
        Bb                  C
terimakasih luka ini sekian ku pamit pergi

Reff :
       F                       Bb
 apa kabar wong sing tau tak sayang..
       Gm                      C
 apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
         Am                 Dm
 susah seneng janjine bebarengan..
          Bb                   C
 ning akhire koe lungo ninggal kenangan..

       F                  Bb
 atiku ra bakal serapuh kui..
         Gm                     C
 masalah percintaan tak piker keri..
       Am                  Dm
 masalalu ra perlu tak baleni..
        Bb                    C
 teko tenang kabeh uwis tak gawe..
     F
 la..li..

   F                    Bb
raiso di baleni getun kui tibo mburi
       C                      F
koe mbien ra kelingan po pas aku mbok larani
   Dm                    Gm
saiki koe ngemis njaluk aku akon bali
      Bb               C
yo sorry sepurane ati iki wis ra sudi

   F                  Bb
saiki lungamu ora bakalan tak gondeli
      C                        F
opo meneh ora mungkin nganti koe tak tangisi
     Dm                  Gm
sementara tak ngene wae aku dewe wani
      Bb
matur sembah nuwun sanget
       C         (F)
sampun nate nglarani..

          F                   Bb
(mas kang mas sing sepurane tenan..)
          C                  F
(mbiyen tau nggawe atimu kelaran..)
       Dm                   Gm
(tak kiro dek'e iki luwih sayang..)
         Bb                   C
(jebul akhire tresnoku nggo dolanan..)

       F                      Bb
(po ra kroso sampean tak kangeni..)
          C                   F
(pengen dadi siji kabeh dibaleni..)
        Dm               Gm
(tulong ngertio isi ati iki..)
          Bb                  C
(sumpah matiku ra bakal tak larani..)

Reff :
       F                       Bb
 apa kabar wong sing tau tak sayang..
       Gm                      C
 apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
         Am                 Dm
 susah seneng janjine bebarengan..
          Bb                   C
 ning akhire koe lungo ninggal kenangan..

       F                  Bb
 atiku ra bakal serapuh kui..
         Gm                     C
 masalah percintaan tak piker keri..
       Am                  Dm
 masalalu ra perlu tak baleni..
        Bb                    C
 teko tenang kabeh uwis tak gawe..
     F
 la..li..

       F                       Bb
 apa kabar wong sing tau tak sayang..
       Gm                      C
 apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
         Am                 Dm
 susah seneng janjine bebarengan..
          Bb                   C
 ning akhire koe lungo ninggal kenangan..

       F                  Bb
 atiku ra bakal serapuh kui..
         Gm                     C
 masalah percintaan tak piker keri..
       Am                  Dm
 masalalu ra perlu tak baleni..
        Bb                    C
 teko tenang kabeh uwis tak gawe..
     F
 la..li..

Chord NDX A.K.A - Apa Kabar Mantan


Lihat semua :
  • Chord NDX A.K.A
  •