Kunci Gitar Jare Tresno - Simpang Lima Official

Transpose:
Intro : C..
        C G Am G
        F C Dm G C..G

  C      G              Am
kowe.. balek mbek mantanmu..
  F                      G
jare kowe tresno marang aku..
  Em               Am
kowe.. ninggalke loro..
        Dm           G       C
aku ngerti dewe neng ngarepe moto..

  C         G       Am
kabeh iki.. mergo salahku..
    F                 G
tak akoni yo mergo mantanku..
Em              Am
aku.. ninggalke kowe..
        Dm      G             C
mergo kowe dudu sing tak karepke..

    Am       Em
aku wes.. ikhlas..
  F           C  -G/B
koe wes tak lepas..
    Am      Em
aku wes.. lilo..
  F                        G
mugo.. bahagia karo wong liyo ..

Reff :
 C       G
 aku ra iso kondo
     Am       Em
 yen aku wes ora tresno
      F           C
 sing tak jaluk kowe lilo
 Dm           G
 ojo.. keloro loro..

 C           G
 loro neng jero ati
  Am         Em
 ora biso di tambani
 F              C
 loro sing mbok paringi
     Dm      G        C
 tak eling.. tekane mati..

Musik : Am Em F C -G/B
        Am Em F G C..

    Am       Em
aku wes.. ikhlas..
  F           C
koe wes tak lepas..
    Am      Em
aku wes.. lilo..
  F                        G
mugo.. bahagia karo wong liyo ..

Reff :
 C       G
 aku ra iso kondo
     Am       Em
 yen aku wes ora tresno
      F           C
 sing tak jaluk kowe lilo
 Dm           G
 ojo.. keloro loro..

 C           G
 loro neng jero ati
  Am         Em
 ora biso di tambani
 F              C
 loro sing mbok paringi
     Dm      G        C         A
 tak eling.. tekane mati.. woo oo..

(overtune)
 D       A
 aku ra iso kondo
     Bm       F#m
 yen aku wes ora tresno
      G           D
 sing tak jaluk kowe lilo
 Em    A      D      B
 ojo.. keloro loro.. hooo..

(overtune)
 E           B
 loro neng jero ati
  C#m        G#m
 ora biso di tambani
 A              E
 loro sing mbok paringi
     F#m     B       (A)
 tak eling.. tekane mati..

Outro : A E/G# F#m B E

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G..
        G D Em D
        C G Am D G..D

  G      D              Em
kowe.. balek mbek mantanmu..
  C                      D
jare kowe tresno marang aku..
  Bm               Em
kowe.. ninggalke loro..
        Am           D       G
aku ngerti dewe neng ngarepe moto..

  G         D       Em
kabeh iki.. mergo salahku..
    C                 D
tak akoni yo mergo mantanku..
Bm              Em
aku.. ninggalke kowe..
        Am      D             G
mergo kowe dudu sing tak karepke..

    Em       Bm
aku wes.. ikhlas..
  C           G -D/F#
koe wes tak lepas..
    Em      Bm
aku wes.. lilo..
  C                        D
mugo.. bahagia karo wong liyo ..

Reff :
 G       D
 aku ra iso kondo
     Em       Bm
 yen aku wes ora tresno
      C           G
 sing tak jaluk kowe lilo
 Am           D
 ojo.. keloro loro..

 G           D
 loro neng jero ati
  Em         Bm
 ora biso di tambani
 C              G
 loro sing mbok paringi
     Am      D        G
 tak eling.. tekane mati..

Musik : Em Bm C G -D/F#
        Em Bm C D G..

    Em       Bm
aku wes.. ikhlas..
  C           G
koe wes tak lepas..
    Em      Bm
aku wes.. lilo..
  C                        D
mugo.. bahagia karo wong liyo ..

Reff :
 G       D
 aku ra iso kondo
     Em       Bm
 yen aku wes ora tresno
      C           G
 sing tak jaluk kowe lilo
 Am           D
 ojo.. keloro loro..

 G           D
 loro neng jero ati
  Em         Bm
 ora biso di tambani
 C              G
 loro sing mbok paringi
     Am      D        G         E
 tak eling.. tekane mati.. woo oo..

(overtune)
 A       E
 aku ra iso kondo
     F#m      C#m
 yen aku wes ora tresno
      D           A
 sing tak jaluk kowe lilo
 Bm    E      A      F#
 ojo.. keloro loro.. hooo..

(overtune)
 B           F#
 loro neng jero ati
  G#m        D#m
 ora biso di tambani
 E              B
 loro sing mbok paringi
     C#m     F#      (E)
 tak eling.. tekane mati..

Outro : E B/D# C#m F# B

Chord Jare Tresno - Simpang Lima Official


Lihat semua :
  • Chord Simpang Lima
  •