Kunci Gitar Gusti Sing Ngrestui - Galang Gaviar

Transpose:
Intro : F G C-Bm-Am-G C..

     C               Am
pertama.. ku kenal koe..
    F       G        C
ati iki langsung ono tresno..
    F        G              Em
nganti saiki dewe wes mlaku bareng
    Dm          G       C
jalani tresno suci karo koe..

     C                Am
nyatane.. saiki koe bedo..
   F            G        C     
ra kelingan naliko mbien kae..
  F         G        Em        Am
dewe kudu kuat.. senajan iki berat
       Dm      G             C   C7
mantep wae.. dungo marang Gusti..

Reff :
                F                 C
 yen pancen dalane.. bakal dadi siji..
             F        G              Am
 ra usah kuwatir.. Gusti sing ngrestui..
                 F                C
 yen pancen takdire.. koe karo liane..
            G                 C
 yowis orapopo.. aku ikhlas wae..

Musik : F C G Am
        F C G C..

     C                Am
nyatane.. saiki koe bedo..
   F            G        C     
ra kelingan naliko mbien kae..
  F         G        Em        Am
dewe kudu kuat.. senajan iki berat
       Dm      G             C   C7
mantep wae.. dungo marang Gusti..

Reff :
                F                 C
 yen pancen dalane.. bakal dadi siji..
             F        G              Am
 ra usah kuwatir.. Gusti sing ngrestui..
                 F                C
 yen pancen takdire.. koe karo liane..
            G                 C
 yowis orapopo.. aku ikhlas wae..

                F                 C
 yen pancen dalane.. bakal dadi siji..
             F        G              Am
 ra usah kuwatir.. Gusti sing ngrestui..
                 F                C
 yen pancen takdire.. koe karo liane..
            G                 C
 yowis orapopo.. aku ikhlas wae..
            G                 C
 yowis orapopo.. aku ikhlas wae..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D# F Bb-Am-Gm-F Bb..

     Bb              Gm
pertama.. ku kenal koe..
    D#      F        Bb
ati iki langsung ono tresno..
    D#       F              Dm
nganti saiki dewe wes mlaku bareng
    Cm          F       Bb
jalani tresno suci karo koe..

     Bb               Gm
nyatane.. saiki koe bedo..
   D#           F        Bb    
ra kelingan naliko mbien kae..
  D#        F        Dm        Gm
dewe kudu kuat.. senajan iki berat
       Cm      F             Bb  Bb
mantep wae.. dungo marang Gusti..

Reff :
                D#                Bb
 yen pancen dalane.. bakal dadi siji..
             D#       F              Gm
 ra usah kuwatir.. Gusti sing ngrestui..
                 D#               Bb
 yen pancen takdire.. koe karo liane..
            F                 Bb
 yowis orapopo.. aku ikhlas wae..

Musik : D# Bb F Gm
        D# Bb F Bb..

     Bb               Gm
nyatane.. saiki koe bedo..
   D#           F        Bb    
ra kelingan naliko mbien kae..
  D#        F        Dm        Gm
dewe kudu kuat.. senajan iki berat
       Cm      F             Bb  Bb
mantep wae.. dungo marang Gusti..

Reff :
                D#                Bb
 yen pancen dalane.. bakal dadi siji..
             D#       F              Gm
 ra usah kuwatir.. Gusti sing ngrestui..
                 D#               Bb
 yen pancen takdire.. koe karo liane..
            F                 Bb
 yowis orapopo.. aku ikhlas wae..

                D#                Bb
 yen pancen dalane.. bakal dadi siji..
             D#       F              Gm
 ra usah kuwatir.. Gusti sing ngrestui..
                 D#               Bb
 yen pancen takdire.. koe karo liane..
            F                 Bb
 yowis orapopo.. aku ikhlas wae..
            F                 Bb
 yowis orapopo.. aku ikhlas wae..

Chord Gusti Sing Ngrestui - Galang Gaviar

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Galang Gaviar
  •