Kunci Gitar Ary Ashoka Ft. Dayu Nugroho - Bedo Alur

Transpose:
Intro : G..Em..Am..D...

   G                Em
mbiyen.. sampean kondo..
   Am                D
janji.. arep merjuangno..
  C               D           G  D
bareng.. golek restune wong tuo..

     G                      Em
nyatane.. sampena ninggal lungo..
Am                 D
gawe uripku.. dadi tambah sengsoro..

  Em              Bm
limang tahun.. mlaku bebarengan..
     C              D         G
berjuang bareng nggayuh pelaminan..
  Em                       Bm
nanging.. kabeh mung kari angan-angan..
     C          D          G
sampean.. wes digondol garangan..

Reff :
     C             G
 bekonang.. bablas palur..
         Am          D            G
 ra usah dikenang mergo wes bedo alur..
        C          G
 karanganyar.. sukoharjo..
      Am             D              G
 oleh sing anyar aku mbok tinggal lungo..

    C          D     C        G
 pancen nasib iki.. ora tau mujur..
 C            D
 wes tak lilakno..
  C    D            G
 aku.. tak pilih mundur..

Musik : Em..Bm..C D G..
        Em..Bm..C D G..

  Em              Bm
limang tahun.. mlaku bebarengan..
     C              D         G
berjuang bareng nggayuh pelaminan..
  Em                       Bm
nanging.. kabeh mung kari angan-angan..
     C          D          G
sampean.. wes digondol garangan..

Reff :
     C             G
 bekonang.. bablas palur..
         Am          D            G
 ra usah dikenang mergo wes bedo alur..
        C          G
 karanganyar.. sukoharjo..
      Am             D              G
 oleh sing anyar aku mbok tinggal lungo..

    C          D     C        G
 pancen nasib iki.. ora tau mujur..
 C            D
 wes tak lilakno..
  C    D            G
 aku.. tak pilih mundur..

     C             G
 bekonang.. bablas palur..
         Am             D         G
 ra usah dikenang mergo wes bedo alur..
        C          G
 karanganyar.. sukoharjo..
      Am             D              G
 oleh sing anyar aku mbok tinggal lungo..

    C          D     C        G
 pancen nasib iki.. ora tau mujur..
 C            D
 wes tak lilakno..
  C    D            G
 aku.. tak pilih mundur..
        C             D             G
 karanganyar.. sukoharjo ninggal crito..
       C              D          G    D  G
 karanganyar.. sukoharjo ninggal crito..

Chord Ary Ashoka Ft. Dayu Nugroho - Bedo Alur


Lihat semua :
  • Chord Ary Ashoka
  •