Kunci Gitar Ajeng Kartika - Becik Ketitik

Transpose:
Intro : C G/B Am G
        F G C..

                    Dm
pisan pindo kok larani ati iki..
G            C
 aku ora peduli..
                     Dm
sopo sing kuat mbendino kok larani..
G             C
 iki ati dudu wesi..

                 F
gampange atimu kegodo wong liyo..
G                   C  
 tresnoku kok sio-sio..
                 F
tumindak o becik supoyo ketitik..
G                  C
 yen olo bakal ketoro..

                    G
panyuwunku kowe gek enggal sadaro..
G                (C)
 mergo karma iku ono..

Int. C-G/B-Am-G F..G..

Reff :
 F       G        Em         Am
 wes.. cukop.. atiku kok larani..
      Dm         G        C     C7
 gandengo sopo wae aku ra peduli..
 F       G           Am
 wes.. cukop.. tekan semene wae..
       Dm         G               C
 tak lilakne kowe.. aku kowe du jodone..

Musik : F G C..
        Dm..G..C...
        Dm..G..C...

                    Dm
pisan pindo kok larani ati iki..
G            C
 aku ora peduli..
                     Dm
sopo sing kuat mbendino kok larani..
G             C
 iki ati dudu wesi..

                 F
gampange atimu kegodo wong liyo..
G                   C  C7
 tresnoku kok sio-sio..
                 F
tumindak o becik supoyo ketitik..
G                  C  C7
 yen olo bakal ketoro..

                    G
panyuwunku kowe gek enggal sadaro..
G                (C)
 mergo karma iku ono..

Int. C-G/B-Am-G F..G..

Reff :
 F       G        Em         Am
 wes.. cukop.. atiku kok larani..
      Dm         G        C     C7
 gandengo sopo wae aku ra peduli..
 F       G           Am
 wes.. cukop.. tekan semene wae..
       Dm         G               C   C7
 tak lilakne kowe.. aku kowe du jodone..

 F       G        Em         Am
 wes.. cukop.. atiku kok larani..
      Dm         G        C     C7
 gandengo sopo wae aku ra peduli..
 F       G           Am
 wes.. cukop.. tekan semene wae..
       Dm         G               C   F-G-C
 tak lilakne kowe.. aku kowe du jodone..

Chord Ajeng Kartika - Becik Ketitik


Lihat semua :
  • Chord Ajeng Kartika
  •