Kunci Gitar Wahyu Jhon - Caruban Ngenteni Tekomu

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : G G7 -G Em D A..D..D7

G                C
dek.. tulung muliho..
         D                 G
aku ning kene.. ngenteni kowe..
-D/F#       Em
nanging tresnoku..
      Am
malah mbok sepelekke..
  D                      G
tulung reganono aku ning kene..

Int. C -D G D

  G            C
sawangen.. aku ning kene..
         D              G
ngenteni tekomu.. wes suwe..
-D/F#  Em
tulung ingeten..
        Am
janjine awak'e dewe..
 D                     G
ati iku kuat lan sak kabehane..

 Am               Em
opo ora eling.. naliko semono ugo..
C            D           G
sing tak tresnani mung kowe..
Am                    Em
ora kelingan.. janji urip bebarengan..
C                     D
sak iki kowe malah ngilang..

Reff :
 G          D       Em  D
 ning alun-alun caruban..
   C           D          G     D
 kowe ninggal aku tanpo kelingan..
 G          D       Em  D
 ning alun-alun caruban..
   C           D            G   D
 kowe medot janji lan katresnan..

  G            C
sawangen.. aku ning kene..
         D              G
ngenteni tekomu.. wes suwe..
       Em
tulung ingeten..
        Am
janjine awak'e dewe..
 D                     G
ati iku kuat lan sak kabehane..

 Am               Em
opo ora eling.. naliko semono ugo..
C            D           G
sing tak tresnani mung kowe..
Am                    Em
ora kelingan.. janji urip bebarengan..
C                     D
sak iki kowe malah ngilang..

Reff :
 G          D       Em  D
 ning alun-alun caruban..
   C           D          G     D
 kowe ninggal aku tanpo kelingan..
 G          D       Em  D
 ning alun-alun caruban..
   C           D            G
 kowe medot janji lan katresnan..

 G          D       Em  D
 ning alun-alun caruban..
   C           D          G     D
 kowe ninggal aku tanpo kelingan..
 G          D       Em  D
 ning alun-alun caruban..
   C           D        G
 kowe medot janji lan katresnan..
   C           D          C      D G..
 kowe medot janji.. lan katresnan..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A A7 -A F#m E B/D#..E..E7

A                D
dek.. tulung muliho..
         E                 A
aku ning kene.. ngenteni kowe..
-E/G#       F#m
nanging tresnoku..
      Bm
malah mbok sepelekke..
  E                      A
tulung reganono aku ning kene..

Int. D -E A E/G#

  A            D
sawangen.. aku ning kene..
         E              A  
ngenteni tekomu.. wes suwe..
-E/G#  F#m
tulung ingeten..
        Bm
janjine awak'e dewe..
 E                       A
ati iku kuat.. lan sak kabehane..

 Bm               F#m
opo ora eling.. naliko semono ugo..
D            E           A  A-A#m
sing tak tresnani mung kowe..
Bm                    F#m
ora kelingan.. janji urip bebarengan..
D                     E
sak iki kowe malah ngilang..

Reff :
 A          E       F#m  E
 ning alun-alun caruban..
   D           E          A     E
 kowe ninggal aku tanpo kelingan..
 A          E       F#m  E
 ning alun-alun caruban..
   D           E            A   E
 kowe medot janji lan katresnan..

  A            D
sawangen.. aku ning kene..
         E              A
ngenteni tekomu.. wes suwe..
       F#m
tulung ingeten..
        Bm
janjine awak'e dewe..
 E                     A
ati iku kuat lan sak kabehane..

 Bm               F#m
opo ora eling.. naliko semono ugo..
D            E           A
sing tak tresnani mung kowe..
Bm                    F#m
ora kelingan.. janji urip bebarengan..
D                     E
sak iki kowe malah ngilang..

Reff :
 A          E       F#m  E
 ning alun-alun caruban..
   D           E          A     E
 kowe ninggal aku tanpo kelingan..
 A          E       F#m  E
 ning alun-alun caruban..
   D           E            A
 kowe medot janji lan katresnan..

 A          E       F#m  E
 ning alun-alun caruban..
   D           E          A     E
 kowe ninggal aku tanpo kelingan..
 A          E       F#m  E
 ning alun-alun caruban..
   D           E        A
 kowe medot janji lan katresnan..
   D           E          D      E A..
 kowe medot janji.. lan katresnan..

Chord Wahyu Jhon - Caruban Ngenteni Tekomu

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Wahyu Jhon
  •