Kunci Gitar Iman Troy - Ilang

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : C G Am..
        Dm..G..

    C          G           Am
kebayang ilang ning angen angenku..
     Dm                     G
kowe mbiyen pernah ning uripku..
      C          G       Am
wis telung wulan ora ketemu..
       Dm                 G
trus saiki we medot tresnoku..

       C                G
yowis ilang.. wis rakaruan..
      Am                      Em
tresnoku.. ming mung nggo dolanan..
      F            C
ra kroso.. wis semene suwene
         G
kowe dolanan..

    Am    Em
jaremu mbiyen..
        F          C
susah seneng bebarengan..
     Am  Em
tapi nyatane..
     F             G
kowe sing malah ngilang..

Reff :
            C
 kowe sing ilang..
             G
 kowe sing kudu ilang
          Am            Em
 ning uripku.. sing marai catu..
       F              C         G
 wis cukup.. anggonmu nglarani aku..

            C
 kowe sing ilang..
             G
 kowe sing kudu ilang
          Am            Em
 ning uripku.. sing marai catu..
       F              C         G
 wis cukup.. anggonmu nglarani aku..

Musik : C G Am Em
        F..G..
        C     G    Am  Em
        wo.. oo.. oo.. oo..
        F..G..

    Am     Em
jaremu mbiyen..
        F          C
susah seneng bebarengan..
     Am   Em
tapi nyatane..
     F             G
kowe sing malah ngilang..

Reff :
            C
 kowe sing ilang..
             G
 kowe sing kudu ilang
          Am          Em
 ning uripku.. sing marai catu..
       F              C         G
 wis cukup.. anggonmu nglarani aku..

            C
 kowe sing ilang..
             G
 kowe sing kudu ilang
          Am          Em
 ning uripku.. sing marai catu..
       F              C         G
 wis cukup.. anggonmu nglarani aku..

            C
 kowe sing ilang..
             G
 kowe sing kudu ilang
          Am          Em
 ning uripku.. sing marai catu..
       F              C         G
 wis cukup.. anggonmu nglarani aku..

            C
 kowe sing ilang..
             G
 kowe sing kudu ilang
          Am          Em
 ning uripku.. sing marai catu..
       F              C         G  C
 wis cukup.. anggonmu nglarani aku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E B C#m..
        F#m..B..

    E          B           C#m
kebayang ilang ning angen angenku..
     F#m                    B
kowe mbiyen pernah ning uripku..
      E          B       C#m
wis telung wulan ora ketemu..
       F#m                B
trus saiki we medot tresnoku..

       E                B
yowis ilang.. wis rakaruan..
      C#m                     G#m
tresnoku.. ming mung nggo dolanan..
      A            E
ra kroso.. wis semene suwene
         B
kowe dolanan..

    C#m   G#m
jaremu mbiyen..
        A          E
susah seneng bebarengan..
     C#m  G#m
tapi nyatane..
     A             B
kowe sing malah ngilang..

Reff :
            E
 kowe sing ilang..
             B
 kowe sing kudu ilang
          C#m           G#m
 ning uripku.. sing marai catu..
       A              E         B
 wis cukup.. anggonmu nglarani aku..

            E
 kowe sing ilang..
             B
 kowe sing kudu ilang
          C#m           G#m
 ning uripku.. sing marai catu..
       A              E         B
 wis cukup.. anggonmu nglarani aku..

Musik : E B C#m G#m
        A..B..
        E     B    C#m  G#m
        wo.. oo.. oo.. oo..
        A..B...

    C#m   G#m
jaremu mbiyen..
        A          E
susah seneng bebarengan..
     C#m  G#m
tapi nyatane..
     A             B
kowe sing malah ngilang..

Reff :
            E
 kowe sing ilang..
             B
 kowe sing kudu ilang
          C#m         G#m
 ning uripku.. sing marai catu..
       A              E         B
 wis cukup.. anggonmu nglarani aku..

            E
 kowe sing ilang..
             B
 kowe sing kudu ilang
          C#m         G#m
 ning uripku.. sing marai catu..
       A              E         B
 wis cukup.. anggonmu nglarani aku..

            E
 kowe sing ilang..
             B
 kowe sing kudu ilang
          C#m         G#m
 ning uripku.. sing marai catu..
       A              E         B
 wis cukup.. anggonmu nglarani aku..

            E
 kowe sing ilang..
             B
 kowe sing kudu ilang
          C#m         G#m
 ning uripku.. sing marai catu..
       A              E         B   E
 wis cukup.. anggonmu nglarani aku..

Chord Iman Troy - Ilang

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Iman Troy
  •