Kunci Gitar Nella Kharisma - Mego

Transpose:
Intro : C..Em..F..G.. 
        Am..Em..F..G.. 
        C..  

C                     Em
Tresno sing ono njero dodoku
  F                   G
tetep tak ugemi tekan saiki
  C
wulan lintang jejer bareng
  Em
dadi siji
  F                 G
koyo tresnoku neng ati iki..

-F   Em               Am
lakonku ra bakal mblenjani
    F                 
tenane tresno iki
      G
selawase ora lali..

Reff :
 C                      Em
 Endahe mego sing katon ing netro
   F                        G
 kabut putih nutup ing njerone dodo
 C                    Em
 endahe mego wis pestine nyoto
    F                      G
 nadyan akeh gudo lelakon sing ora ono

Musik : Am Em F C
        Am Em F..G
        F G C G

C                     Em
Tresno sing ono njero dodoku
  F                   G
tetep tak ugemi tekan saiki
  C
wulan lintang jejer bareng
  Em
dadi siji
  F                 G
koyo tresnoku neng ati iki..

-F   Em               Am
lakonku ra bakal mblenjani
    F                 
tenane tresno iki
      G
selawase ora lali..

Reff :
 C                      Em
 Endahe mego sing katon ing netro
   F                        G
 kabut putih nutup ing njerone dodo
 C                    Em
 endahe mego wis pestine nyoto
    F                      G
 nadyan akeh gudo lelakon sing ora ono

 C                      Em
 Endahe mego sing katon ing netro
   F                        G
 kabut putih nutup ing njerone dodo
 C                    Em
 endahe mego wis pestine nyoto
    F                      G
 nadyan akeh gudo lelakon sing ora ono

Outro : F G C..C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bb..Dm..D#..F..
        Gm..Dm..D#..F..
        Bb..

Bb                    Dm
Tresno sing ono njero dodoku
  D#                  F
tetep tak ugemi tekan saiki 
  Bb
wulan lintang jejer bareng 
  Dm
dadi siji
  D#                F
koyo tresnoku neng ati iki..

-D#  Dm               Gm
lakonku ra bakal mblenjani
    D#                  
tenane tresno iki 
      F
selawase ora lali..

Reff :
 Bb                     Dm
 Endahe mego sing katon ing netro
   D#                       F
 kabut putih nutup ing njerone dodo
 Bb                   Dm
 endahe mego wis pestine nyoto
    D#                     F
 nadyan akeh gudo lelakon sing ora ono

Musik : Gm Dm D# Bb 
        Gm Dm D#..F
        D# F Bb F

Bb                    Dm
Tresno sing ono njero dodoku
  D#                  F
tetep tak ugemi tekan saiki 
  Bb
wulan lintang jejer bareng 
  Dm
dadi siji
  D#                F
koyo tresnoku neng ati iki..

-D#  Dm               Gm
lakonku ra bakal mblenjani
    D#                  
tenane tresno iki 
      F
selawase ora lali..

Reff :
 Bb                     Dm
 Endahe mego sing katon ing netro
   D#                       F
 kabut putih nutup ing njerone dodo
 Bb                   Dm
 endahe mego wis pestine nyoto
    D#                     F
 nadyan akeh gudo lelakon sing ora ono

 Bb                     Dm
 Endahe mego sing katon ing netro
   D#                       F
 kabut putih nutup ing njerone dodo
 Bb                   Dm
 endahe mego wis pestine nyoto
    D#                     F
 nadyan akeh gudo lelakon sing ora ono

Outro : D# F Bb..Bb
Facebook
Twitter

Chord Nella Kharisma - Mego


Lihat semua :
  • Chord Nella Kharisma
  •