Kunci Gitar Farah Ft. Mas Hen - Ninggal Tresno (Prapatan Ngariboyo)

Transpose:
Intro : F G C -G/B Am
        Dm G C C-Bm-Am-G

C        Em
 dek aku pamit..
         Am
rungokno pesenku..
         Em
kanggo sangu turumu..
F         C
 ojo ngeliyo.. 
            Dm
ojo golek liyo..
            G
yen sliramu tresno..

C             Em
 lampu bangjo iki..
          Am
kang dadi saksi
          Em
setyo nek ku ngenteni..
F         C
 ora ngeliyo.. 
            Dm
ora golek liyo..
              G
mergo aku tresno
                        C  C7
tak tunggu mulih ning deso..

Reff :
                    F
 ning prapatan ngariboyo
           G
 saksi tresno
                   Em
 aku pamit golek ilmu..
              Am
 ning kuthone tonggo..
                Dm           G
 tak sawang mripatmu.. ora tego..
                     C  C7
 malah nambah roso loro..

                       F
 gemerlip lintang ning awang
        G
 wengi iki
                     Em
 dadi saksi kau berjuang..
               Am
 memantaskan diri..
             Dm               G
 akan ku tepati.. janjiku disini
                       C  G
 sampai kapanpun ku nanti..

C             Em
 lampu bangjo iki..
          Am
kang dadi saksi
          Em
setyo nek ku ngenteni..
F         C
 ora ngeliyo.. 
            Dm
ora golek liyo..
              G
mergo aku tresno
                        C  C7
tak tunggu mulih ning deso..

Musik : F..G..-F Em..Am..
        Dm G -G#m Am G#m G D/F#
        F..G..

Reff :
                    F
 ning prapatan ngariboyo
           G
 saksi tresno
                   Em
 aku pamit golek ilmu..
              Am
 ning kuthone tonggo..
                Dm           G
 tak sawang mripatmu.. ora tego..
                     C  C7
 malah nambah roso loro..

                       F
 gemerlip lintang ning awang
        G
 wengi iki
               -F     Em
 dadi saksi kau berjuang..
               Am
 memantaskan diri..
             Dm               G
 akan ku tepati.. janjiku disini
                       C
 sampai kapanpun ku nanti..

C-Dm    -Em  -Dm-Em F
 ning prapatan ngariboyo
           G
 saksi tresno
                   Em
 aku pamit golek ilmu..
              Am
 ning kuthone tonggo..
                Dm           G
 tak sawang mripatmu.. ora tego
                     C  C7
 malah nambah roso loro..

                        F
 gemerlip lintang ning awang..
        G
 wengi iki..
               -F    Em
 dadi saksi kau berjuang..
               Am
 memantaskan diri..
             Dm               G
 akan ku tepati.. janjiku disini
                       C -G/B Am
 sampai kapanpun ku nanti..
             Dm               G
 akan ku tepati.. janjiku disini
                       Am Em F..G..
 sampai kapanpun ku nanti..

Outro : Cmaj7

Chord Farah Ft. Mas Hen - Ninggal Tresno (Prapatan Ngariboyo)

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Mas Hen
  •