Kunci Gitar Fahri Khusnara - Sambatan Ati

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C..Fm..C..Fm.. 
        Am G Dm G# -F

-G      C         G/B
 cerito biyen.. jaman aku
  Am       A
kenal ro koe..
       Dm                   G
cerak atine.. ning adoh ragane..
 F           Fm
aku ngerti karepmu..
      C  G/B      Am
sak madyone tresnoku
  G   Dm                 G
separomu.. wes ono ning aku..

       C        G/B
rakuat ati.. nyawang koe
   Am         A
gandeng ro dekne..
         Dm
ning kepie..
                G
gelem ra gelem, yo koyo ngene..
  F         Fm
kasunyatan anane..
       C     G/B  Am
tresno ngendiko liyo
  G     Dm        G        C
pengarepku.. mung dadi kenangan..

Reff :
                 F          G
 meh sambat ro sopo.. yen kelingan..
       C          G/B         Am
 pas kelangan.. kowe sing tak sayang..
              Dm            G
 kangen ning ati.. raiso nduweni..

             F               G
 sambat ro sopooooo.. (ro Gusti..)
              C      G/B       Am
 mbatin rogo iki.. rapengen mbaleni..
             Dm         G
 mendem roso loro.. nggerus..
        C
 ning dodo..

       C        G/B
rakuat ati.. nyawang koe
   Am         A
gandeng ro dekne..
         Dm
ning kepie..
                G
gelem ra gelem, yo koyo ngene..
  F         Fm
kasunyatan anane..
       C     G/B  Am
tresno ngendiko liyo
   G    Dm        G        C
pengarepku.. mung dadi kenangan..

Musik : F..G..
        C Bm -E Am G-G
        Dm..G...

Reff :
                 F          G
 meh sambat ro sopo.. yen kelingan..
       C          G/B         Am
 pas kelangan.. kowe sing tak sayang..
              Dm            G
 kangen ning ati.. raiso nduweni..

             F             G
 sambat ro sopooo.. (ro Gusti..)
              C      G/B       Am
 mbatin rogo iki.. rapengen mbaleni..
             Dm         G
 mendem roso loro.. nggerus..
        C  A
 ning dodo..
            Dm         G
 mendem roso loro.. nggerus..
       (C) 
 ning dodo..

Outro : C..Fm..C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D..Gm..D..Gm..
        Bm A Em..Bb -G

-A      D         A/C#
 cerito biyen.. jaman aku
  Bm       B
kenal ro koe..
       Em                   A
cerak atine.. ning adoh ragane..
 G           Gm
aku ngerti karepmu..
      D  A/C#     Bm
sak madyone tresnoku
  A   Em                 A
separomu.. wes ono ning aku..

       D        A/C#
rakuat ati.. nyawang koe
   Bm         B
gandeng ro dekne..
         Em
ning kepie..
                A
gelem ra gelem, yo koyo ngene..
  G         Gm
kasunyatan anane..
       D     A/C# Bm
tresno ngendiko liyo
  A     Em        A        D
pengarepku.. mung dadi kenangan..

Reff :
                 G          A
 meh sambat ro sopo.. yen kelingan..
       D          A/C#        Bm
 pas kelangan.. kowe sing tak sayang..
              Em            A
 kangen ning ati.. raiso nduweni..

             G               A
 sambat ro sopooooo.. (ro Gusti..)
              D      A/C#      Bm
 mbatin rogo iki.. rapengen mbaleni..
             Em         A
 mendem roso loro.. nggerus..
        D
 ning dodo..

       D        A/C#
rakuat ati.. nyawang koe
   Bm         B
gandeng ro dekne..
         Em
ning kepie..
                A
gelem ra gelem, yo koyo ngene..
  G         Gm
kasunyatan anane..
       D     A/C# Bm
tresno ngendiko liyo
   A    Em        A        D
pengarepku.. mung dadi kenangan..

Musik : G..A..
        D C#m -F# Bm A-A
        Em..A...

Reff :
                 G          A
 meh sambat ro sopo.. yen kelingan..
       D          A/C#        Bm
 pas kelangan.. kowe sing tak sayang..
              Em            A
 kangen ning ati.. raiso nduweni..

             G             A
 sambat ro sopooo.. (ro Gusti..)
              D      A/C#      Bm
 mbatin rogo iki.. rapengen mbaleni..
             Em         A
 mendem roso loro.. nggerus..
        D  B
 ning dodo..
            Em         A
 mendem roso loro.. nggerus..
       (D)
 ning dodo..

Outro : D..Gm..D

Chord Fahri Khusnara - Sambatan Ati


Lihat semua :
  • Chord Fahri Khusnara
  •