Kunci Gitar Fahri Khusnara - Kebacut Loro

Transpose:
Intro : F G Em A
        Dm G C..

  C          Em
biyen kowe tau janji
  Am
karo aku..
Dm
jaremu dewe
         G
aku mung dinggo awakmu..

   C       Em
nyatane saiki..
       Am
kowe lungo ro wong liyo
      Dm
blenjani janji..
         G
ninggal aku..

Reff :
  -Em        F
 senadyan atiku
     G         Em
 wes kebacut loro
  Am         Dm
 ora bakal meneh
        G        C
 aku gondeli awakmu..

   C7        F
 lungo gek lungo o..
         E       Am
 aku wes ora peduli
    A         Dm
 pancen tak akoni
         G         C  G
 kowe pinter main ati..

 C            Em
uwis cukup ra sah
        Am
mikirke uripku
     Dm
lungamu kuwi
      G
ora bakal tak tangisi..

  C             Em
cukup tak ngerteni
             Am
kowe sing ngelarani ati
    Dm            G
rosoku iki uwis mati..

Reff :
             F
 senadyan atiku
     G         Em
 wes kebacut loro
  Am         Dm
 ora bakal meneh
          G        C
 aku nggondeli awakmu..

   C7        F
 lungo gek lungo o..
         E       Am
 aku wes ora peduli
    A         Dm
 pancen tak akoni
         G         C
 kowe pinter main ati..

Musik : G Em Am Dm G

Reff :
           F
 aku wis wegah
   G             Em
 kabeh wis tok bubrah
  Am          Dm
 ojo mbok takoni
                      G
 mending kowe rasah bali..

             F
 lungo gek lungo o..
         E       Am
 aku wes ora peduli
    A         Dm
 pancen tak akoni
         G         C
 kowe pinter main ati..

   C7        F
 senadyan atiku
     G         Em
 wes kebacut loro
  Am         Dm
 ora bakal meneh
          G        C
 aku nggondeli awakmu..

   C7        F
 lungo gek lungo o..
         E       Am
 aku wes ora peduli
    A         Dm
 pancen tak akoni
         G         C
 kowe pinter main ati..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D E C#m F#
        Bm E A..

  A          C#m
biyen kowe tau janji
  F#m
karo aku..
Bm
jaremu dewe
         E
aku mung dinggo awakmu..

   A       C#m
nyatane saiki..
       F#m
kowe lungo ro wong liyo
      Bm
blenjani janji..
         E
ninggal aku..

Reff :
  -C#m       D
 senadyan atiku
     E         C#m
 wes kebacut loro
  F#m        Bm
 ora bakal meneh
        E        A
 aku gondeli awakmu..

   A7        D
 lungo gek lungo o..
         C#      F#m 
 aku wes ora peduli
    F#        Bm
 pancen tak akoni
         E         A  E
 kowe pinter main ati..

 A            C#m
uwis cukup ra sah
        F#m
mikirke uripku
     Bm
lungamu kuwi
      E
ora bakal tak tangisi..

  A             C#m
cukup tak ngerteni
             F#m
kowe sing ngelarani ati
    Bm            E
rosoku iki uwis mati..

Reff :
             D
 senadyan atiku
     E         C#m
 wes kebacut loro
  F#m        Bm
 ora bakal meneh
          E        A
 aku nggondeli awakmu..

   A7        D
 lungo gek lungo o..
         C#      F#m 
 aku wes ora peduli
    F#        Bm
 pancen tak akoni
         E         A
 kowe pinter main ati..

Musik : A C#m F#m  Bm  E

Reff :
           D
 aku wis wegah
   E             C#m
 kabeh wis tok bubrah
  F#m         Bm
 ojo mbok takoni
                      E
 mending kowe rasah bali..

             D
 lungo gek lungo o..
         C#      F#m 
 aku wes ora peduli
    F#        Bm
 pancen tak akoni
         E         A
 kowe pinter main ati..

   A7        D
 senadyan atiku
     E         C#m
 wes kebacut loro
  F#m        Bm
 ora bakal meneh
          E        A
 aku nggondeli awakmu..

   A7        D
 lungo gek lungo o..
         C#      F#m 
 aku wes ora peduli
    F#        Bm
 pancen tak akoni
         E         A
 kowe pinter main ati..

Chord Fahri Khusnara - Kebacut Loro


Lihat semua :
  • Chord Fahri Khusnara
  •