Kunci Gitar Curug Cinulang - Salma ft Yana Kermit

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : Am..F..G..Am..Am
        Am..F..G..Am..
        F..Am..E..Am..

Am             F
 di curug cinulang..
  F                Am
bulan bentang narembongan..
  F             Am
hawar-hawar aya tembang..
        F                        Am
tembang asih tembang kadeudeuh duaan..

Am             F
 di curug cinulang..
  F                 Am
anjeun ceurik balilihan..
   F                  Am
numpang kana panghareupan..
       F                   Am
cinta urang mugi asih papanjangan..

Reff :
        Am            Am
 kabaseuhan.. cai kaheman..
       Am  F         Am
 kaceretan.. ibun kamelang..
           F                   Am
 mengket pageuh geter rasa kahariwang..
     F                      Am
 hariwang cinta urang panungtungan..

        Am            Am
 kabaseuhan.. cai kaheman..
       Am  F         Am
 kaceretan.. ibun kamelang..
           F                   Am
 mengket pageuh geter rasa kahariwang..
     F                      Am
 hariwang cinta urang panungtungan..

Musik : Am..Am..Am F Am..
        F..Am..F..Am..
        Am..Am..Am F Am..
        F..Am..F..Am..
        Am..F..G..Am..

Am             F
 di curug cinulang..
  F                Am
bulan bentang narembongan..
  F             Am
hawar-hawar aya tembang..
        F                        Am
tembang asih tembang kadeudeuh duaan..

Am             F
 di curug cinulang..
  F                 Am
anjeun ceurik balilihan..
   F                  Am
numpang kana panghareupan..
       F                   Am
cinta urang mugi asih papanjangan..

Reff :
        Am            Am
 kabaseuhan.. cai kaheman..
       Am  F         Am
 kaceretan.. ibun kamelang..
           F                   Am
 mengket pageuh geter rasa kahariwang..
     F                      Am
 hariwang cinta urang panungtungan..

        Am            Am
 kabaseuhan.. cai kaheman..
       Am  F         Am
 kaceretan.. ibun kamelang..
           F                   Am
 mengket pageuh geter rasa kahariwang..
     F                      Am
 hariwang cinta urang panungtungan..

        Am            Am
 kabaseuhan.. cai kaheman..
       Am  F         Am
 kaceretan.. ibun kamelang..
           F                   Am
 mengket pageuh geter rasa kahariwang..
     F                      Am
 hariwang cinta urang panungtungan..

        Am            Am
 kabaseuhan.. cai kaheman..
       Am  F         Am
 kaceretan.. ibun kamelang..
           F                   Am
 mengket pageuh geter rasa kahariwang..
     F                      Am
 hariwang cinta urang panungtungan..

Outro : Am..F..G..Am..Am

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Cm..G#..A#..Cm..Cm
        Cm..G#..A#..Cm..
        G#..Cm..G..Cm..

Cm             G#
 di curug cinulang..
  G#               Cm
bulan bentang narembongan..
  G#            Cm
hawar-hawar aya tembang..
        G#                       Cm
tembang asih tembang kadeudeuh duaan..

Cm             G#
 di curug cinulang..
  G#                Cm
anjeun ceurik balilihan..
   G#                 Cm
numpang kana panghareupan..
       G#                  Cm
cinta urang mugi asih papanjangan..

Reff :
        Cm            Cm
 kabaseuhan.. cai kaheman..
       Cm  G#        Cm
 kaceretan.. ibun kamelang..
           G#                  Cm
 mengket pageuh geter rasa kahariwang..
     G#                     Cm
 hariwang cinta urang panungtungan..

        Cm            Cm
 kabaseuhan.. cai kaheman..
       Cm  G#        Cm
 kaceretan.. ibun kamelang..
           G#                  Cm
 mengket pageuh geter rasa kahariwang..
     G#                     Cm
 hariwang cinta urang panungtungan..

Musik : Cm..Cm..Cm G# Cm..
        G#..Cm..G#..Cm..
        Cm..Cm..Cm G# Cm..
        G#..Cm..G#..Cm..
        Cm..G#..A#..Cm..

Cm             G#
 di curug cinulang..
  G#               Cm
bulan bentang narembongan..
  G#            Cm
hawar-hawar aya tembang..
        G#                       Cm
tembang asih tembang kadeudeuh duaan..

Cm             G#
 di curug cinulang..
  G#                Cm
anjeun ceurik balilihan..
   G#                 Cm
numpang kana panghareupan..
       G#                  Cm
cinta urang mugi asih papanjangan..

Reff :
        Cm            Cm
 kabaseuhan.. cai kaheman..
       Cm  G#        Cm
 kaceretan.. ibun kamelang..
           G#                  Cm
 mengket pageuh geter rasa kahariwang..
     G#                     Cm
 hariwang cinta urang panungtungan..

        Cm            Cm
 kabaseuhan.. cai kaheman..
       Cm  G#        Cm
 kaceretan.. ibun kamelang..
           G#                  Cm
 mengket pageuh geter rasa kahariwang..
     G#                     Cm
 hariwang cinta urang panungtungan..

        Cm            Cm
 kabaseuhan.. cai kaheman..
       Cm  G#        Cm
 kaceretan.. ibun kamelang..
           G#                  Cm
 mengket pageuh geter rasa kahariwang..
     G#                     Cm
 hariwang cinta urang panungtungan..

        Cm            Cm
 kabaseuhan.. cai kaheman..
       Cm  G#        Cm
 kaceretan.. ibun kamelang..
           G#                  Cm
 mengket pageuh geter rasa kahariwang..
     G#                     Cm
 hariwang cinta urang panungtungan..

Outro : Cm..G#..A#..Cm..Cm

Chord Curug Cinulang - Salma ft Yana Kermit


Lihat semua :
  • Chord Lagu Sunda
  • Chord Salma
  • Chord Yana Kermit
  •