Kunci Gitar Abiel Jatnika - Imbit Ageung

Transpose:
Original chord dari Em

Intro : Am Am Am F
        Am..
        Am E Dm Am
        E Am   E  Am
          u uuu.. u uuu..
        E Am   F E Am F-F E-E Am
          u uuu..

     Am            G
bade teu bogoh kumaha
      G            Am
kapan sakitu geulisna
     Am            G
bade teu resep kumaha
        Em       Am 
kapan sakitu lucuna..

Int. Am    G
      ahh.. ahhh..
     Am     G    Am F-F E-E Am
      ahhh.. ahhh..

     Am             G
bade teu puyeng kumaha
      G            Am
kapan sakitu montokna
     Am            G
bade teu cinta kumaha
        Em         Am
kapan sakitu demplonna..

     Am
imbitna anu seksi
    Am
bodina anu seksi
      Am             G
sok hayang geura paamprok
       G              Am
geus amprok hayang ngarontok..

    Am
dicepeng pananganna
           Am
eta ditinggal lebah lambeyna
    Am              G
dipelong lebah imbitna
    G       Am
eta kacida ageungna..

Reff :
        G
 imbit ageung..
             Am
 ngagoda kasararea..
        G
 imbit ageung..
              Am
 mun kagoda silih sigeung..

        G
 imbit ageung..
                     Am
 mun ngarendeng moal keueung..
        G
 imbit ageung..
             Am
 poho kana eusi beuteung..

Musik : Am E Dm Am
        E Am   E  Am
          u uuu.. u uuu..
        E Am   F E Am F-F E-E Am
          u uuu..

     Am            G
bade teu bogoh kumaha
      G            Am
kapan sakitu geulisna
     Am            G
bade teu resep kumaha
        Em       Am 
kapan sakitu lucuna..

Int. Am    G
      ahh.. ahhh..
     Am     G    Am F-F E-E Am
      ahhh.. ahhh..

     Am             G
bade teu puyeng kumaha
      G            Am
kapan sakitu montokna
     Am            G
bade teu cinta kumaha
        Em         Am
kapan sakitu demplonna..

     Am
imbitna anu seksi
    Am
bodina anu seksi
      Am             G
sok hayang geura paamprok
       G              Am
geus amprok hayang ngarontok..

    Am
dicepeng pananganna
           Am
eta ditinggal lebah lambeyna
    Am              G
dipelong lebah imbitna
    G       Am
eta kacida ageungna..

Reff :
        G
 imbit ageung..
             Am
 ngagoda kasararea..
        G
 imbit ageung..
              Am
 mun kagoda silih sigeung..

        G
 imbit ageung..
                     Am
 mun ngarendeng moal keueung..
        G
 imbit ageung..
             Am
 poho kana eusi beuteung..
-------------- ===ORIGINAL CHORD=== --------------
Intro : Em Em Em C Em.. Em B Am Em B Em B Em u uuu.. u uuu.. B Em C B Em C-C B-B Em u uuu.. Em D bade teu bogoh kumaha D Em kapan sakitu geulisna Em D bade teu resep kumaha Bm (Em) kapan sakitu lucuna.. Int. Em D ahh.. ahhh.. Em D Em C-C B-B Em ahhh.. ahhh.. Em D bade teu puyeng kumaha D Em kapan sakitu montokna Em D bade teu cinta kumaha Bm Em kapan sakitu demplonna.. Em imbitna anu seksi Em bodina anu seksi Em D sok hayang geura paamprok D Em geus amprok hayang ngarontok.. Em dicepeng pananganna Em eta ditinggal lebah lambeyna Em D dipelong lebah imbitna D Em eta kacida ageungna.. Reff : D imbit ageung.. Em ngagoda kasararea.. D imbit ageung.. Em mun kagoda silih sigeung.. D imbit ageung.. Em mun ngarendeng moal keueung.. D imbit ageung.. Em poho kana eusi beuteung.. Musik : Em B Am Em B Em B Em u uuu.. u uuu.. B Em C B Em C-C B-B Em u uuu.. Em D bade teu bogoh kumaha D Em kapan sakitu geulisna Em D bade teu resep kumaha Bm (Em) kapan sakitu lucuna.. Int. Em D ahh.. ahhh.. Em D Em C-C B-B Em ahhh.. ahhh.. Em D bade teu puyeng kumaha D Em kapan sakitu montokna Em D bade teu cinta kumaha Bm Em kapan sakitu demplonna.. Em imbitna anu seksi Em bodina anu seksi Em D sok hayang geura paamprok D Em geus amprok hayang ngarontok.. Em dicepeng pananganna Em eta ditinggal lebah lambeyna Em D dipelong lebah imbitna D Em eta kacida ageungna.. Reff : D imbit ageung.. Em ngagoda kasararea.. D imbit ageung.. Em mun kagoda silih sigeung.. D imbit ageung.. Em mun ngarendeng moal keueung.. D imbit ageung.. Em poho kana eusi beuteung..

Chord Abiel Jatnika - Imbit Ageung


Lihat semua :
  • Chord Abiel Jatnika
  •