Kunci Gitar Abiel Jatnika - Teu Sangka

Transpose:
Intro : Am G..Am..Dm..E..
        F..Am..F E Am..

Am
laut.. najan jero
                   F
masih bisa di teuleu..man..
     F
hate jalma mah geuning
          Am
saha nu terang..
Dm     Am   F      Am
 najan deet.. teu kakoet..
      F
anu sakitu deudeh na
        E
teu sangka geuning teu sangka..
F                  Am
 satukangeun teu satia..

Am
anjeun.. salami iyeu
                  F
teh meureun nyandiwa..ra..
          F                   Am
deudeuhna cintana ukur pura-pura..
Dm          Am   F      Am
 teu jeung hate.. teu jeung rasa..
      F
sajeroning deudeuh sayang
     E
hate rasa mah ngalayang..
F                     Am
 meulit eunteup dinu lian..

Reff :
   Am
 jauh...jauh.. jauh tina panyangka
          F
 sangkaan mah cintana tilahir
   E
 tumekaning batin..
      F       E
 asih ari gigireun..
      F           E
 dina mangsa hareupeun..
       F 
 satukangeun..
                     Am
 cinta di bikeun ka deungeun..

    Am
 peurih.. peurih.. karasa peurih
             F
 sanggeus nyaho cintana
          E
 ngan saukur.. akon-akon..
    F            E
 geuning ari gigireun..
    F           E
 na mangsa hareupeun..
       F
 satukangeun..
                     Am
 cinta di bikeun ka deungeun..
      F                       Am
 duuu uuuh.. Gusti.. kedah kumaha..

Musik : Am..F..Am..F..Am..
        F Am F E Am..

Am
anjeun.. salami iyeu 
                  F
teh meureun nyandiwa..ra..
          F                   Am
deudeuhna cintana ukur pura-pura..
Dm          Am   F      Am
 teu jeung hate.. teu jeung rasa..
      F
sajeroning deudeuh sayang
     E
hate rasa mah ngalayang..
F                     Am
 meulit eunteup dinu lian..

Reff :
   Am
 jauh...jauh.. jauh tina panyangka
          F
 sangkaan mah cintana tilahir
   E
 tumekaning batin..
      F       E
 asih ari gigireun..
      F           E
 dina mangsa hareupeun..
       F 
 satukangeun..
                     Am
 cinta di bikeun ka deungeun..

    Am
 peurih.. peurih.. karasa peurih
             F
 sanggeus nyaho cintana
          E
 ngan saukur.. akon-akon..
    F            E
 geuning ari gigireun..
    F           E
 na mangsa hareupeun..
       F
 satukangeun..
                     Am
 cinta di bikeun ka deungeun..
      F                       Am
 duuu uuuh.. Gusti.. kedah kumaha..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G#m F#..G#m..C#m..D#..
        E..G#m..E D# G#m..

G#m
laut.. najan jero
                   E
masih bisa di teuleu..man..
     E
hate jalma mah geuning
          G#m
saha nu terang..
C#m    G#m  E      G#m
 najan deet.. teu kakoet..
      E
anu sakitu deudeh na
        D#
teu sangka geuning teu sangka..
E                  G#m
 satukangeun teu satia..

G#m
anjeun.. salami iyeu
                  E
teh meureun nyandiwa..ra..
          E                   G#m
deudeuhna cintana ukur pura-pura..
C#m         G#m  E      G#m
 teu jeung hate.. teu jeung rasa..
      E
sajeroning deudeuh sayang
     D#
hate rasa mah ngalayang..
E                     G#m
 meulit eunteup dinu lian..

Reff :
   G#m
 jauh...jauh.. jauh tina panyangka
          E
 sangkaan mah cintana tilahir
   D#
 tumekaning batin..
      E       D#
 asih ari gigireun..
      E           D#
 dina mangsa hareupeun..
       E 
 satukangeun..
                     G#m
 cinta di bikeun ka deungeun..

    G#m
 peurih.. peurih.. karasa peurih
             E
 sanggeus nyaho cintana
          D#
 ngan saukur.. akon-akon..
    E            D#
 geuning ari gigireun..
    E           D#
 na mangsa hareupeun..
       E
 satukangeun..
                     G#m
 cinta di bikeun ka deungeun..
      E                       G#m
 duuu uuuh.. Gusti.. kedah kumaha..

Musik : G#m..E..G#m..E..G#m..
        E G#m E D# G#m..

G#m
anjeun.. salami iyeu 
                  E
teh meureun nyandiwa..ra..
          E                   G#m
deudeuhna cintana ukur pura-pura..
C#m         G#m  E      G#m
 teu jeung hate.. teu jeung rasa..
      E
sajeroning deudeuh sayang
     D#
hate rasa mah ngalayang..
E                     G#m
 meulit eunteup dinu lian..

Reff :
   G#m
 jauh...jauh.. jauh tina panyangka
          E
 sangkaan mah cintana tilahir
   D#
 tumekaning batin..
      E       D#
 asih ari gigireun..
      E           D#
 dina mangsa hareupeun..
       E 
 satukangeun..
                     G#m
 cinta di bikeun ka deungeun..

    G#m
 peurih.. peurih.. karasa peurih
             E
 sanggeus nyaho cintana
          D#
 ngan saukur.. akon-akon..
    E            D#
 geuning ari gigireun..
    E           D#
 na mangsa hareupeun..
       E
 satukangeun..
                     G#m
 cinta di bikeun ka deungeun..
      E                       G#m
 duuu uuuh.. Gusti.. kedah kumaha..

Chord Abiel Jatnika - Teu Sangka


Lihat semua :
  • Chord Abiel Jatnika
  •