Kunci Gitar Sholie Chatoes - Simpang Limo Ninggal Cerito

Transpose:
Reff :
     F             G
 tak kuat-kuat no ati iki..
         C      G/B       Am
 simpang limo.. ninggal loro ati
 A        Dm
 sing tak tresno..
               G
 kok malah blenjani..
                C     C7
 ning kutho kediri iki..

         F
 biyen koe janji..
                  G
 ra bakal ninggal ke aku..
        C          G/B        Am
 tresno iki.. sing wes kadung jeru
   A        Dm
 kudu tak trimo..
              G              C
 opo sing tak roso ning jero dodo..

Intro : Em Am Dm G..

C             F
loro ati sing tak roso..
Dm            G
ono ning jero dodo..
Em               Am
kabeh iki takdir Sing Kuoso..
   Dm                      G
ikhlas pisah mending dewe ora popo..

Int. F G

C                F
tumetes e eluh soko moto iki..
Dm                 G
koyok di iris roso ning ati..
Em                    Am
ngenes bertahan batin ku iki..
Dm                        G
tresno lan sayang malah dadi ilang..

F             G
loro sing tak roso.. 
         C   C7
aku wis lilo..

Reff :
     F             G
 tak kuat-kuat no ati iki..
         C      G/B       Am
 simpang limo.. ninggal loro ati
 A        Dm
 sing tak tresno..
               G
 kok malah blenjani..
                C     C7
 ning kutho kediri iki..

         F
 biyen koe janji..
                  G
 ra bakal ninggal ke aku..
        C          G/B        Am
 tresno iki.. sing wes kadung jeru
   A        Dm
 kudu tak trimo..
              G              C
 opo sing tak roso ning jero dodo..

Musik : F..G..C G/B Am A
        Dm..G..C..C7

Reff :
     F             G
 tak kuat-kuat no ati iki..
         C      G/B       Am
 simpang limo.. ninggal loro ati
 A        Dm
 sing tak tresno..
               G
 kok malah blenjani..
                C     C7
 ning kutho kediri iki..

         F
 biyen koe janji..
                  G
 ra bakal ninggal ke aku..
        C          G/B        Am
 tresno iki.. sing wes kadung jeru
   A        Dm
 kudu tak trimo..
              G              C    Am
 opo sing tak roso ning jero dodo..
   A        Dm
 kudu tak trimo..
              G              C
 opo sing tak roso ning jero dodo..

[[[ORIGINAL VERSION]]]

Catatan :
- Chord diatas sudah chordtela selaraskan.
- Special chord F#/Bb = D#m/Bb
  pada Reff ke 2 dan selanjutnya..

Reff :
     E             F#
 tak kuat-kuat no ati iki..
         B      F#/Bb     G#m
 simpang limo.. ninggal loro ati
 G#       C#m
 sing tak tresno..
               F#
 kok malah blenjani..
                B     B7
 ning kutho kediri iki..

         E
 biyen koe janji..
                  F#
 ra bakal ninggal ke aku..
        B          F#/Bb      G#m
 tresno iki.. sing wes kadung jeru
   G#       C#m
 kudu tak trimo..
              F#             B
 opo sing tak roso ning jero dodo..

Intro : D#m G#m C#m F#..

B             E
loro ati sing tak roso..
C#m           F#
ono ning jero dodo..
D#m              G#m
kabeh iki takdir Sing Kuoso..
   C#m                     F#
ikhlas pisah mending dewe ora popo..

Int. E F#

B                E
tumetes e eluh soko moto iki..
C#m                F#
koyok di iris roso ning ati..
D#m                   G#m
ngenes bertahan batin ku iki..
C#m                       F#
tresno lan sayang malah dadi ilang..

E             F#
loro sing tak roso.. 
         B   B7
aku wis lilo..

Reff :
     E             F#
 tak kuat-kuat no ati iki..
         B      F#/Bb     G#m
 simpang limo.. ninggal loro ati
 G#       C#m
 sing tak tresno..
               F#
 kok malah blenjani..
                B     B7
 ning kutho kediri iki..

         E
 biyen koe janji..
                  F#
 ra bakal ninggal ke aku..
        B          F#/Bb      G#m
 tresno iki.. sing wes kadung jeru
   G#       C#m
 kudu tak trimo..
              F#             B
 opo sing tak roso ning jero dodo..

Musik : E..F#..B F#/Bb G#m G#
        C#m..F#..B..B7

Reff :
     E             F#
 tak kuat-kuat no ati iki..
         B      F#/Bb     G#m
 simpang limo.. ninggal loro ati
 G#       C#m
 sing tak tresno..
               F#
 kok malah blenjani..
                B     B7
 ning kutho kediri iki..

         E
 biyen koe janji..
                  F#
 ra bakal ninggal ke aku..
        B          F#/Bb      G#m
 tresno iki.. sing wes kadung jeru
   G#       C#m
 kudu tak trimo..
              F#             B    G#m
 opo sing tak roso ning jero dodo..
   G#       C#m
 kudu tak trimo..
              F#             B
 opo sing tak roso ning jero dodo..
Facebook
Twitter

Chord Sholie Chatoes - Simpang Limo Ninggal Cerito

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Sholie Chatoes
  •