Kunci Gitar Nadia Aprilia - Wes Ora Edan

Transpose:
Capo di fret 1

Em
aku wes mari.. wes ora edan..
Em
aku wes sehat.. wes ora edan..
Em
aku wes waras.. wes ora edan..
Em
aku wes waleh.. wes waleh edan..

Reff :
       D
 wes mari edane
    Em
 pengen nyambut gawe
        D
 kanggo sakbendinane
      C    D              Em
 ben ora.. ngguling kendhile..

  D
 ora pengen tenar
  Em
 ora pengen sangar
  D
 ora pengen liar
         C        D         Em
 sing penting.. rejekine lancar..

          Em
hak'e hak'e hak'e hak'e
          Em
hak'e hak'e hak'e hak'e
          Em
hak'e hak'e hak'e hak'e..

       Em
jaman edanku biyen
senenganku ombenan
        Em
ono whisky, ono brandy,
ono tuak, ono arak
        Em
banyu ciu tak ombe,
banyu goblok tak ombe
        Em
banyu setan tak ombe,
        C      D     Em
banyu sumur yo tak ombe..

        Em
jaman kumatku biyen,
senenganku panganan
       Em
ono yanto, ono yono
ono joko, ono dudo
       Em
bagus elek tak pangan,
lemu kuru tak pangan
    Em
STW yo tak pangan,
       C      D     Em
uwong edan yo tak pangan

Reff :
       D
 wes mari edane
    Em
 pengen nyambut gawe
        D
 kanggo sakbendinane
      C    D              Em
 ben ora.. ngguling kendhile..

  D
 ora pengen tenar
  Em
 ora pengen sangar
  D
 ora pengen liar
         C        D         Em
 sing penting.. rejekine lancar..

          Em
hak'e hak'e hak'e hak'e
          Em
hak'e hak'e hak'e hak'e
          Em
hak'e hak'e hak'e hak'e

       Em
jaman edanku biyen
senenganku dolanan
      Em
ono dadu, ono remi,
ono kiu, ono ceki
         Em
jabang bayi dolanan,
wayangan yo dolanan
       Em
ududku gur pol-polan,
          C       D     Em
namung ngeblong setan jaran..

        Em
jaman kumatku biyen
senenganku panganan
      Em
ono sabu, ono ganja,
ono cubung yo narkoba
          Em
pil koplo yo tak untal,
pil kirik yo tak untal
            Em
pil triplek yo tak untal,
           C  D     Em
nganti pil KB tak untal..

Em
aku wes mari.. wes ora edan..
Em
aku wes sehat.. wes ora edan..
Em
aku wes waras.. wes ora edan..
Em
aku wes waleh.. wes waleh edan..

Reff :
       D
 wes mari edane
    Em
 pengen nyambut gawe
        D
 kanggo sakbendinane
      C    D              Em
 ben ora.. ngguling kendhile..

  D
 ora pengen tenar
  Em
 ora pengen sangar
  D
 ora pengen liar
         C        D         Em
 sing penting.. rejekine lancar..

          Em
hak'e hak'e hak'e hak'e
          Em
hak'e hak'e hak'e hak'e
          Em
hak'e hak'e hak'e hak'e

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Fm
aku wes mari.. wes ora edan..
Fm
aku wes sehat.. wes ora edan..
Fm
aku wes waras.. wes ora edan..
Fm
aku wes waleh.. wes waleh edan..

Reff :
       D#
 wes mari edane
    Fm
 pengen nyambut gawe
        D#
 kanggo sakbendinane
      C#   D#             Fm
 ben ora.. ngguling kendhile..

  D#
 ora pengen tenar
  Fm
 ora pengen sangar
  D#
 ora pengen liar
         C#       D#        Fm
 sing penting.. rejekine lancar..

          Fm
hak'e hak'e hak'e hak'e
          Fm
hak'e hak'e hak'e hak'e
          Fm
hak'e hak'e hak'e hak'e..

       Fm
jaman edanku biyen
senenganku ombenan
        Fm
ono whisky, ono brandy,
ono tuak, ono arak
        Fm
banyu ciu tak ombe,
banyu goblok tak ombe
        Fm
banyu setan tak ombe,
        C#     D#    Fm
banyu sumur yo tak ombe..

        Fm
jaman kumatku biyen,
senenganku panganan
       Fm
ono yanto, ono yono
ono joko, ono dudo
       Fm
bagus elek tak pangan,
lemu kuru tak pangan
    Fm
STW yo tak pangan,
       C#     D#    Fm
uwong edan yo tak pangan

Reff :
       D#
 wes mari edane
    Fm
 pengen nyambut gawe
        D#
 kanggo sakbendinane
      C#   D#             Fm
 ben ora.. ngguling kendhile..

  D#
 ora pengen tenar
  Fm
 ora pengen sangar
  D#
 ora pengen liar
         C#       D#        Fm
 sing penting.. rejekine lancar..

          Fm
hak'e hak'e hak'e hak'e
          Fm
hak'e hak'e hak'e hak'e
          Fm
hak'e hak'e hak'e hak'e

       Fm
jaman edanku biyen
senenganku dolanan
      Fm
ono dadu, ono remi,
ono kiu, ono ceki
         Fm
jabang bayi dolanan,
wayangan yo dolanan
       Fm
ududku gur pol-polan,
          C#      D#    Fm
namung ngeblong setan jaran..

        Fm
jaman kumatku biyen
senenganku panganan
      Fm
ono sabu, ono ganja,
ono cubung yo narkoba
          Fm
pil koplo yo tak untal,
pil kirik yo tak untal
            Fm
pil triplek yo tak untal,
           C# D#    Fm
nganti pil KB tak untal..

Fm
aku wes mari.. wes ora edan..
Fm
aku wes sehat.. wes ora edan..
Fm
aku wes waras.. wes ora edan..
Fm
aku wes waleh.. wes waleh edan..

Reff :
       D#
 wes mari edane
    Fm
 pengen nyambut gawe
        D#
 kanggo sakbendinane
      C#   D#             Fm
 ben ora.. ngguling kendhile..

  D#
 ora pengen tenar
  Fm
 ora pengen sangar
  D#
 ora pengen liar
         C#       D#        Fm
 sing penting.. rejekine lancar..

          Fm
hak'e hak'e hak'e hak'e
          Fm
hak'e hak'e hak'e hak'e
          Fm
hak'e hak'e hak'e hak'e

Chord Nadia Aprilia - Wes Ora Edan


Lihat semua :
  • Chord Nadia Aprilia
  •