Kunci Gitar Madiun Music Project - Madiun Sewu Cerito

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : C F C G..

    C                G
nalikane.. jaman semono..
        F    G          C    G
aku lan kowe.. ngucapke janji..
        C              G
kutho cilik.. sewu cerito..
      F       G            C        C7
akeh kenangan.. tak ukir jero dadaku..

F               G
 aku tansah kelingan..
Em              Am
 karo manis esemmu..
F             G
 ra bakal aku ngilang..

Reff :
   C      G    Am
 madiun.. dadi seksi..
     Dm     F         G
 tresnaku.. ingkang suci..
       C        G     Am
 janji pras..tyaning ati..
         Dm            Em
 senajan rogo.. ku ngemboro..
         F         G        C
 nanging ati.. iki ra bakal lungo..

Musik : C..F..C..G..
        F..Em..Dm G C..
        F..Em..Am Dm..G..

        C              G
kutho cilik.. sewu cerito..
       F       G            C       C7
akeh kenangan.. tak ukir jero dadaku..

F             G
 aku tansah kelingan..
Em           Am
 karo manis esemmu..
F                G
 ra bakal aku ngilang..

Reff :
   C      G    Am
 madiun.. dadi seksi..
     Dm     F         G
 tresnaku.. ingkang suci..
       C        G     Am
 janji pras..tyaning ati..
         Dm            Em
 senajan rogo.. ku ngemboro..
         F         G        C
 nanging ati.. iki ra bakal lungo..

   C        G     Am
 madiun.. dadi seksi..
     Dm        F      G
 tresnaku.. ingkang suci..
    C           G     Am
 janji pras..tyaning ati..
         Dm            Em
 senajan rogo.. ku ngemboro..
         F         G        C
 nanging ati.. iki ra bakal lungo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F Bb F C..

    F                C
nalikane.. jaman semono..
        Bb   C          F    C
aku lan kowe.. ngucapke janji..
        F              C
kutho cilik.. sewu cerito..
      Bb      C            F        F7
akeh kenangan.. tak ukir jero dadaku..

Bb              C
 aku tansah kelingan..
Am              Dm
 karo manis esemmu..
Bb            C
 ra bakal aku ngilang..

Reff :
   F      C    Dm
 madiun.. dadi seksi..
     Gm     Bb        C
 tresnaku.. ingkang suci..
       F        C     Dm
 janji pras..tyaning ati..
         Gm            Am
 senajan rogo.. ku ngemboro..
         Bb        C        F
 nanging ati.. iki ra bakal lungo..

Musik : F..Bb..F..C..
        Bb..Am..Gm C F..
        Bb..Am Dm Gm..C..

        F              C
kutho cilik.. sewu cerito..
       Bb      C            F        F7
akeh kenangan.. tak ukir jero dadaku..

Bb            C
 aku tansah kelingan..
Am           Dm
 karo manis esemmu..
Bb               C
 ra bakal aku ngilang..

Reff :
   F      C    Dm
 madiun.. dadi seksi..
     Gm     Bb        C
 tresnaku.. ingkang suci..
       F        C     Dm
 janji pras..tyaning ati..
         Gm            Am
 senajan rogo.. ku ngemboro..
         Bb        C        F
 nanging ati.. iki ra bakal lungo..

   F        C     Dm
 madiun.. dadi seksi..
     Gm        Bb     C
 tresnaku.. ingkang suci..
    F           C     Dm
 janji pras..tyaning ati..
         Gm            Am
 senajan rogo.. ku ngemboro..
         Bb        C        F
 nanging ati.. iki ra bakal lungo..

Chord Madiun Music Project - Madiun Sewu Cerito

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Madiun Music Project
  •