Kunci Gitar James AP - Miluo Isun

Transpose:
Intro : Am..F..G-F-Em-Dm E..

     Am       F
ning njerone ati
   G           C
yo mung riko siji
     Dm
sing kiro keganti
       E
masiyo wadon sing siji..

 Am          F
isun milih riko
     G          C
dadi wong sun pujo
    Dm
ati isun nong riko
          E
sing kiro kanggo wong liyo..

Reff :
        Am
 miluo isun..
               F
 sing bakale getun..
             G
 mergo sun sayang..
                C
 sing bakale ngilang..

            F
 sun buktikeno..
                 Bm
 sing bakal ngeliyo..
      E               (Am)
 idinono.. isun ngakad riko..

Int. Am F G E

 Am          F
isun milih riko
     G          C
dadi wong sun pujo
    Dm
ati isun nong riko
          E
sing kiro kanggo wong liyo..

Musik : Am Dm G C
        Bm E Am..
        Dm G C F
        Bb..E..

Reff :
        Am
 miluo isun..
               F
 sing bakale getun..
             G
 mergo sun sayang..
                C
 sing bakale ngilang..

            F
 sun buktikeno..
                 Bm
 sing bakal ngeliyo..
      E
 idinono..

        Am
 miluo isun..
               F
 sing bakale getun..
             G
 mergo sun sayang..
                C
 sing bakale ngilang..

            F
 sun buktikeno..
                 Bm
 sing bakal ngeliyo..
      E               (Am)
 idinono.. isun ngakad riko..

Outro : Am..F..G-F-Em-Dm-E
        Am..
Facebook
Twitter

Chord James AP - Miluo Isun


Lihat semua :
  • Chord James AP
  •