Kunci Gitar Benner Official - Tulisan Kenangan

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C F G C
        Am F G C

      C          F
wengi iki tak tuliske..
G                    C
 kenangan pas mbiyen aku ro koe..
Am                 F              G
 mbiyen koe ngucap janji tekane mati..
                  C
ora bakal tok blenjani..

F      G            Em   Am
 janji sumpah lan setio..
F        G        C
 awak dhewe bebarengan..
F       G             Em         Am
 tapi mengapa kau tinggalkan diriku..
Dm         G           C
 kau pergi cari yang baru..

Reff :
        F         G
 ngapuranen.. awakku
          Em      Am
 wes gawe loro atimu..
     F            G
 wes mblenajni janji..
            C
 seng biyen karo koe..

           F           G
 kabeh wes tak.. ikhlaske
         Em        Am
 senajan ngene dalane..
       Dm
 bakal tak tompo..
     G         C
 yen ngene akhire..

Musik : F G Em Am
        F G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

F      G            Em  Am
 janji sumpah lan setio..
F        G        C
 awak dhewe bebarengan..
F       G             Em         Am
 tapi mengapa kau tinggalkan diriku..
Dm         G           C
 kau pergi cari yang baru..

Reff :
        F         G
 ngapuranen.. awakku
          Em      Am
 wes gawe loro atimu..
     F            G
 wes mblenajni janji..
            C
 seng biyen karo koe..

           F           G
 kabeh wes tak.. ikhlaske
         Em        Am
 senajan ngene dalane..
       Dm
 bakal tak tompo..
     G         C
 yen ngene akhire..

F      G          Em  Am
 wes rasah diteruske..
F           G        C
 yen pancen iki takdire..
F      G            Em  Am
 saiki wes dhewe-dhewe..
F      G            C
 mugo oleh sing liyane..

Reff :
        F         G
 ngapuranen.. awakku
          Em      Am
 wes gawe loro atimu..
     F            G
 wes mblenajni janji..
            C
 seng biyen karo koe..

           F           G
 kabeh wes tak.. ikhlaske
         Em        Am
 senajan ngene dalane..
       Dm
 bakal tak tompo..
     G         C Am
 yen ngene akhire..
       Dm
 bakal tak tompo..
     G         C Am
 yen ngene akhire..
       F
 mugo oleh ganti..
         	G   C  F G C
 iso langgeng selawase..

==ORIGINAL CHORD]]

Intro : D G A D
        Bm G A D

      D          G
wengi iki tak tuliske..
A                    D
 kenangan pas mbiyen aku ro koe..
Bm                 G              A
 mbiyen koe ngucap janji tekane mati..
                  D
ora bakal tok blenjani..

G      A            F#m  Bm
 janji sumpah lan setio..
G        A        D
 awak dhewe bebarengan..
G       A             F#m        Bm
 tapi mengapa kau tinggalkan diriku..
Em         A           D
 kau pergi cari yang baru..

Reff :
        G         A
 ngapuranen.. awakku
          F#m     Bm
 wes gawe loro atimu..
     G            A
 wes mblenajni janji..
            D
 seng biyen karo koe..

           G           A
 kabeh wes tak.. ikhlaske
         F#m       Bm
 senajan ngene dalane..
       Em
 bakal tak tompo..
     A         D
 yen ngene akhire..

Musik : G A F#m Bm
        G A D..
        G A F#m Bm
        Em A D..

G      A            F#m  Bm
 janji sumpah lan setio..
G        A        D
 awak dhewe bebarengan..
G       A             F#m        Bm
 tapi mengapa kau tinggalkan diriku..
Em         A           D
 kau pergi cari yang baru..

Reff :
        G         A
 ngapuranen.. awakku
          F#m     Bm
 wes gawe loro atimu..
     G            A
 wes mblenajni janji..
            D
 seng biyen karo koe..

           G           A
 kabeh wes tak.. ikhlaske
         F#m       Bm
 senajan ngene dalane..
       Em
 bakal tak tompo..
     A         D
 yen ngene akhire..

G      A          F#m  Bm
 wes rasah diteruske..
G           A        D
 yen pancen iki takdire..
G      A            F#m  Bm
 saiki wes dhewe-dhewe..
G      A            D
 mugo oleh sing liyane..

Reff :
        G         A
 ngapuranen.. awakku
          F#m     Bm
 wes gawe loro atimu..
     G            A
 wes mblenajni janji..
            D
 seng biyen karo koe..

           G           A
 kabeh wes tak.. ikhlaske
         F#m       Bm
 senajan ngene dalane..
       Em
 bakal tak tompo..
     A         D  Bm
 yen ngene akhire..
       Em
 bakal tak tompo..
     A         D  Bm
 yen ngene akhire..
       G
 mugo oleh ganti..
         	A   D  G A D
 iso langgeng selawase..

Chord Benner Official - Tulisan Kenangan

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Benner Official
  •