Kunci Gitar Bagas Tegar - Melawan Sepi

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : F..G..Em..Am G
        F..Fm G

  C        G        Am   Em
kowe.. kok ora ngerasake..
  F        C       Dm      G
kowe.. kok ora iso ngerteni..
  C        G        Am   Em
kowe.. kok ora ngerasake..
  F        C       Dm      G
kowe.. kok ora iso ngerteni..

    Em                 Am
aku bingung.. arep kepiye..
          F                G
nyongko kowe.. khianati cintaku..

Reff :
        F           G
 kadung ora.. tak teruske..
        C                 Am
 tresno iki.. mung gawe kowe..
        Dm                     G
 kowe malah.. dadi karo wong liyo..
                  C                   A
 tinggal aku sendiri disini melawan sepi..

           F                   G
 aku mung iso.. mbayangke sliramu..
          C               Am
 tapi ra iso.. nduweni atimu..
            F
 ku tau kau tak pernah bisa 
       G                         C
 khianati cinta yang tulus kepadamu..

Musik : F..G..Em..Am..

F
 menepi hati ini
                   G
karna kau tak kembali
sesal yang menemani
                  G              G
tinggal melawan sepi.. hok a hok e..

  C        G        Am   Em
kowe.. kok ora ngerasake..
  F        C       Dm      G
kowe.. kok ora iso ngerteni..

    Em                 Am
aku bingung.. arep kepiye..
          F                G
nyongko kowe.. khianati cintaku..

Reff :
        F           G
 kadung ora.. tak teruske..
        C                 Am
 tresno iki.. mung gawe kowe..
        Dm                     G
 kowe malah.. dadi karo wong liyo..
                  C                   A
 tinggal aku sendiri disini melawan sepi..

           F                   G
 aku mung iso.. mbayangke sliramu..
          C               Am
 tapi ra iso.. nduweni atimu..
            F
 ku tau kau tak pernah bisa 
       G                         C
 khianati cinta yang tulus kepadamu..

        F           G
 kadung ora.. tak teruske..
        C                 Am
 tresno iki.. mung gawe kowe..
        Dm                     G
 kowe malah.. dadi karo wong liyo..
                  C                   A
 tinggal aku sendiri disini melawan sepi..

           F                   G
 aku mung iso.. mbayangke sliramu..
          C               Am
 tapi ra iso.. nduweni atimu..
            F
 ku tau kau tak pernah bisa 
       G                         C
 khianati cinta yang tulus kepadamu..
            F
 ku tau kau tak pernah bisa 
       G                         C
 khianati cinta yang tulus kepadamu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G..A..F#m..Bm A
        G..Gm A

  D        A        Bm   F#m
kowe.. kok ora ngerasake..
  G        D       Em      A
kowe.. kok ora iso ngerteni..
  D        A        Bm   F#m
kowe.. kok ora ngerasake..
  G        D       Em      A
kowe.. kok ora iso ngerteni..

    F#m                Bm
aku bingung.. arep kepiye..
          G                A
nyongko kowe.. khianati cintaku..

Reff :
        G           A
 kadung ora.. tak teruske..
        D                 Bm
 tresno iki.. mung gawe kowe..
        Em                     A
 kowe malah.. dadi karo wong liyo..
                  D                   B
 tinggal aku sendiri disini melawan sepi..

           G                   A
 aku mung iso.. mbayangke sliramu..
          D               Bm
 tapi ra iso.. nduweni atimu..
            G
 ku tau kau tak pernah bisa 
       A                         D
 khianati cinta yang tulus kepadamu..

Musik : G..A..F#m..Bm..

G
 menepi hati ini
                   A
karna kau tak kembali
sesal yang menemani
                  A              A
tinggal melawan sepi.. hok a hok e..

  D        A        Bm   F#m
kowe.. kok ora ngerasake..
  G        D       Em      A
kowe.. kok ora iso ngerteni..

    F#m                Bm
aku bingung.. arep kepiye..
          G                A
nyongko kowe.. khianati cintaku..

Reff :
        G           A
 kadung ora.. tak teruske..
        D                 Bm
 tresno iki.. mung gawe kowe..
        Em                     A
 kowe malah.. dadi karo wong liyo..
                  D                   B
 tinggal aku sendiri disini melawan sepi..

           G                   A
 aku mung iso.. mbayangke sliramu..
          D               Bm
 tapi ra iso.. nduweni atimu..
            G
 ku tau kau tak pernah bisa 
       A                         D
 khianati cinta yang tulus kepadamu..

        G           A
 kadung ora.. tak teruske..
        D                 Bm
 tresno iki.. mung gawe kowe..
        Em                     A
 kowe malah.. dadi karo wong liyo..
                  D                   B
 tinggal aku sendiri disini melawan sepi..

           G                   A
 aku mung iso.. mbayangke sliramu..
          D               Bm
 tapi ra iso.. nduweni atimu..
            G
 ku tau kau tak pernah bisa 
       A                         D
 khianati cinta yang tulus kepadamu..
            G
 ku tau kau tak pernah bisa 
       A                         D
 khianati cinta yang tulus kepadamu..

Chord Bagas Tegar - Melawan Sepi

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Bagas Tegar
  •