Kunci Gitar Amanda D'Zuka - Lilakno

Transpose:
Intro : C G F C [4x] G..

   C               G
mbiyen seh jamane seneng aku
        F       C
kowe ngomong cinta..
   C                F
mbiyen seh jamane seneng aku
        G      C
kowe ngomong sayang..

  F                  G
tapi ku tak pernah menyangka
         C         Am
kau tega dustai cinta..
           Dm
lalu engkaupun datang
  G            C
saat aku dengannya.. 
           F
kamu minta kembali
    G            C
maafkan ku tak bisa..

Reff :
 C           F
 lilakno kau lilakno
       G                C
 nengkene aku karo wong liyo..
      Am       Dm
 mergane aku tau loro
         F               G
 mbok tinggal karo wong liyo..

 C           F
 lilakno kau lilakno
     G              C
 aku lan kowe saiki adoh..
      Am               Dm
 ora ono hubungan opo-opo
        F       G          C
 masa lalu ora usah dipikirno..

Musik : C F G C Am Dm G C [2x] G..

  C               G
mbiyen seh jamane seneng aku
        F       C
kowe ngomong cinta..
   C                F
mbiyen seh jamane seneng aku
        G      C
kowe ngomong sayang..

  F                  G
tapi ku tak pernah menyangka
         C         Am
kau tega dustai cinta..
           Dm
lalu engkaupun datang
  G            C
saat aku dengannya.. 
           F
kamu minta kembali
    G            C
maafkan ku tak bisa..

Reff :
 C           F
 lilakno kau lilakno
       G                C
 nengkene aku karo wong liyo..
      Am       Dm
 mergane aku tau loro
         F               G
 mbok tinggal karo wong liyo..

 C           F
 lilakno kau lilakno
     G              C
 aku lan kowe saiki adoh..
      Am               Dm
 ora ono hubungan opo-opo
        F       G          C  G
 masa lalu ora usah dipikirno..

 C           F
 lilakno kau lilakno
       G                C
 nengkene aku karo wong liyo..
      Am       Dm
 mergane aku tau loro
         F               G
 mbok tinggal karo wong liyo..

 C           F
 lilakno kau lilakno
     G              C
 aku lan kowe saiki adoh..
      Am               Dm
 ora ono hubungan opo-opo
        F       G          C
 masa lalu ora usah dipikirno..
Facebook
Twitter

Chord Amanda D'Zuka - Lilakno


Lihat semua :
  • Chord Amanda D'Zuka
  •