Kunci Gitar Malang Ninggal Kenangan - Amanda D'Zuka & Raffael D'Zuka

Transpose:
Intro : Dm G C Am F..G.. C G sumilir wengi iki.. Am atiku ngangeni awakmu F G C wes suwe.. aku ngenteni tekamu.. Dm G tak.. tunggu.. C Am nang ngisore uwit waru.. Dm angenku kabur kanginan G kelingan kowe pamitan.. C G Am aku ning kene isih ngenteni kowe.. F G C ojo sampe kowe karo liyane.. Dm G C Am ninggalke kenangan.. kowe karo aku.. Dm G neng kene.. neng kutho malang.. Reff: F Em Am alun alun malang.. seng tak kenang.. Dm G C kowe janji.. bakal bali sayang.. Dm G C Am nanging tekan saiki ati iki ora tenang.. Dm G ngenteni tekomu, nganti kebayang bayang.. G C kuto ngalam ninggal kenangan.. C G Am aku ning kene isih ngenteni kowe.. F G C ojo sampe kowe karo liyane.. Dm G C Am ninggalke kenangan.. kowe karo aku.. Dm G.. neng kene.. neng kutho malang.. Reff: F Em Am alun alun malang.. seng tak kenang.. Dm G C kowe janji.. bakal bali sayang.. Dm G C Am nanging tekan saiki ati iki ora tenang.. Dm G ngenteni tekomu, nganti kebayang bayang.. G C kuto ngalam ninggal kenangan.. Musik : C G Am.. F G C.. Dm G C Am Dm..G.. [featuring] F Em Am cah ayu.. aku neng kene.. Dm G C aku yo.. kangen kowe.. Dm G C Am esuk awan sore tak jogo tresno iki.. Dm mbesuk kowe bakal ngerti.. G C setiaku.. tulus teko ati.. Reff: F Em Am alun alun malang.. seng tak kenang.. Dm G C kowe janji.. bakal bali sayang.. Dm G C Am nanging tekan saiki ati iki ora tenang.. Dm G ngenteni tekomu, nganti kebayang bayang.. G C kuto ngalam ninggal kenangan..

Chord Malang Ninggal Kenangan - Amanda D'Zuka & Raffael D'Zuka


Lihat semua :
  • Chord Amanda D'Zuka
  • Chord Raffael D'Zuka
  •