Kunci Gitar Akustik Westprog - Cacat Ati

Transpose:
Intro : C..Fm..C..Fm..

  C         Fm         G
tumetese.. eluh motoku iki..
      F      G           C  A
yen weruh.. esem lan guyumu..
  Dm       E         Am       G
manise awakmu.. bedo karo lakumu..
         F                 G
kowe ninggal aku nuruti egomu..

    C           Fm        G
cerito iki.. nyadarke awakku..
     F        G           C  A
ben aku.. nglilakke tresnomu..
      Dm       E
raiso nuruti kowe..
    Am             G
opo seng mbok karepke..
           F                       G
tak simpen neng ati seng tau nglarani..

F    G           Em         Am
 wingi.. janjine ameh ngancani
Dm      E          Am  A
 tapi akhire nglarani..
F          G        Em          Am
 milih tresno lio.. ninggalke loro
Dm        G              C
 wes ajur nyesek neng ndodo..

Reff :
 F                         G
  ojo segampang kui ninggalke aku..
          Em
 mbasan kowe kenal de'e
          Am      G
 aku mbok luwehke..
         F
 mergo kahanan urepku
       G
 ratau dadi karepmu
      E
 ajur tanpo awakmu..

 F                     G
  ora kepikiran dadi koyo ngene..
          Em               Am  G
 tresno kowe.. kongene rasane..
        F
 jarene ameh ngancani
         G
 nyatane ngeliyo ning mburi
        E
 nglalekke kabeh iki..

Musik : F..G    -F Em..Am..
            ha a a a..
        F..G..C...

F    G           Em         Am
 wingi.. janjine ameh ngancani
Dm      E          Am  A
 tapi akhire nglarani..
F          G        Em          Am
 milih tresno lio.. ninggalke loro
Dm        G              C
 wes ajur nyesek neng ndodo..

Reff :
 F                         G
  ojo segampang kui ninggalke aku..
          Em
 mbasan kowe kenal de'e
          Am      G
 aku mbok luwehke..
         F
 mergo kahanan urepku
       G
 ratau dadi karepmu
      E
 ajur tanpo awakmu..

 F                     G
  ora kepikiran dadi koyo ngene..
          Em               Am  G
 tresno kowe.. kongene rasane..
        F
 jarene ameh ngancani
         G
 nyatane ngeliyo ning mburi
        E
 nglalekke kabeh iki..

 F                    G
  andaikan kowe wingi ora neng ati..
     Em                  Am   G
 aku rabakal loro kepati-pati..
     F                     G
 ojo pernah kowe bali, ojo nggoleki..
                C..
 aku wes cacat ati..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G..Cm..G..Cm..

  G         Cm         D
tumetese.. eluh motoku iki..
      C      D           G -E/G#
yen weruh.. esem lan guyumu..
  Am       B         Em       D
manise awakmu.. bedo karo lakumu..
         C                 D
kowe ninggal aku nuruti egomu..

    G           Cm        D
cerito iki.. nyadarke awakku..
     C        D           G -E/G#
ben aku.. nglilakke tresnomu..
      Am       B
raiso nuruti kowe..
    Em             D
opo seng mbok karepke..
           C                       D
tak simpen neng ati seng tau nglarani..

C    D           Bm         Em
 wingi.. janjine ameh ngancani
Am      B          Em  E
 tapi akhire nglarani..
C          D        Bm          Em
 milih tresno lio.. ninggalke loro
Am        D              G
 wes ajur nyesek neng ndodo..

Reff :
 C                         D
  ojo segampang kui ninggalke aku..
          Bm
 mbasan kowe kenal de'e
          Em      D
 aku mbok luwehke..
         C
 mergo kahanan urepku
       D
 ratau dadi karepmu
      B
 ajur tanpo awakmu..

 C                     D
  ora kepikiran dadi koyo ngene..
          Bm               Em  D
 tresno kowe.. kongene rasane..
        C
 jarene ameh ngancani
         D
 nyatane ngeliyo ning mburi
        B
 nglalekke kabeh iki..

Musik : C..D.  .-C Bm..Em..
            ha a a a..
        C..D..G...

C    D           Bm         Em
 wingi.. janjine ameh ngancani
Am      B          Em  E
 tapi akhire nglarani..
C          D        Bm          Em
 milih tresno lio.. ninggalke loro
Am        D              G
 wes ajur nyesek neng ndodo..

Reff :
 C                         D
  ojo segampang kui ninggalke aku..
          Bm
 mbasan kowe kenal de'e
          Em      D
 aku mbok luwehke..
         C
 mergo kahanan urepku
       D
 ratau dadi karepmu
      B
 ajur tanpo awakmu..

 C                     D
  ora kepikiran dadi koyo ngene..
          Bm               Em  D
 tresno kowe.. kongene rasane..
        C
 jarene ameh ngancani
         D
 nyatane ngeliyo ning mburi
        B
 nglalekke kabeh iki..

 C                    D
  andaikan kowe wingi ora neng ati..
     Bm                  Em   D
 aku rabakal loro kepati-pati..
     C                     D
 ojo pernah kowe bali, ojo nggoleki..
                G..
 aku wes cacat ati..

Chord Akustik Westprog - Cacat Ati


Lihat semua :
  • Chord Akustik Westprog
  •