Kunci Gitar Akustik Westprog Feat Rindy Antika - Keloro Akhire

Transpose:
Chord / Kunci Gitar Akustik Westprog
Feat Rindy Antika - Keloro Akhire

Intro : C..
        F G C..
        F G C G

      C    G       F
nelongso.. uripku iki
         Dm               G
kalah bondo.. karo sing liyo..
-F  Em
  kowe mung kepincut
      F
sugih bagus rupane..
   G                        C  G
tanpo mikir tangisku neng kene..

            C     G          F
nanging tresnoku iki tulus tenanan
      Dm               G
ora dolanan lan ra murahan..
-F    Em
   yo wis orapopo
    F
aku ihklas nerimo
     G                     C
mugo di ganti karo Sing Kuoso..

   F          G
mbiyen aku ngiro
          Em         Am
kowe mung sewates konco
   F          G
tanpo mikir kowe nggawe
     C
sing sakluwihe..

  F          G
saiki we wis kegudo
  Em          Am
karo sing liyane
       F          G        C
ninggalke aku dan ketulusanku..

Int. F G C

Reff :
             F           G
 tegane kowe nggawe hubungan bubar
         Em        Am
 tanpo mikir atiku sing ambyar
   F                  G         C
 matur suwun wis di gawe loro tenan..

            F           G
 saiki kowe wis milih kae
            Em         Am
 sing jelas sugih bondone
  F                   G        C
 aku ikhlas senajan keloro akhire..

Musik : Am Em F G
        Em Am Dm G C

   F          G
mbiyen aku ngiro
          Em         Am
kowe mung sewates konco
   F          G
tanpo mikir kowe nggawe
     C
sing sakluwihe..

  F          G
saiki we wis kegudo
  Em          Am
karo sing liyane
       F          G        C
ninggalke aku dan ketulusanku..

Int. F G C

Reff :
             F           G
 tegane kowe nggawe hubungan bubar
         Em        Am
 tanpo mikir atiku sing ambyar
   F                  G         C
 matur suwun wis di gawe loro tenan..

            F           G
 saiki kowe wis milih kae
            Em         Am
 sing jelas sugih bondone
  F                   G        C
 aku ikhlas senajan keloro akhire..

Int. C..

[Featuring]
     Am          Em
pangapurane kang mas
 F            C
aku ninggal lungo
 Dm         G            C
aku pingin urip luwih mulyo..

    Am                Em
senadyan kang mas tresno
  F          C
tulus ono ndodo
   Dm         G                 C
nyuwun tulung kang mas ikhlas nrimo..

Reff :
                 F          G
 hoo tegane kowe nggawe hubungan bubar
         Em        Am
 tanpo mikir atiku sing ambyar
   F                  G         C
 matur suwun wis di gawe loro tenan..

            F           G
 saiki kowe wis milih kae
            Em         Am
 sing jelas sugih bondone
  F                   G        C
 aku ikhlas senajan keloro akhire..
    F                   G        C
 a..ku ikhlas senajan keloro akhire..

Outro : [Featuring]
      F       G            C
 pangapurane aku ninggal lungo..

==ORIGINAL CHORD]]

Intro : A..
        D E A..
        D E A E

      A    E       D
nelongso.. uripku iki
         Bm               E
kalah bondo.. karo sing liyo..
-D  C#m
  kowe mung kepincut
      D
sugih bagus rupane..
   E                        A  E
tanpo mikir tangisku neng kene..

            A     E          D
nanging tresnoku iki tulus tenanan
      Bm               E
ora dolanan lan ra murahan..
-D    C#m
   yo wis orapopo
    D
aku ihklas nerimo
     E                     A
mugo di ganti karo Sing Kuoso..

   D          E
mbiyen aku ngiro
          C#m        F#m
kowe mung sewates konco
   D          E
tanpo mikir kowe nggawe 
     A
sing sakluwihe..

  D          E
saiki we wis kegudo
  C#m         F#m
karo sing liyane
       D          E        A
ninggalke aku dan ketulusanku..

Int. D E A

Reff :
             D           E
 tegane kowe nggawe hubungan bubar
         C#m       F#m
 tanpo mikir atiku sing ambyar
   D                  E         A
 matur suwun wis di gawe loro tenan..

            D           E
 saiki kowe wis milih kae
            C#m        F#m
 sing jelas sugih bondone
  D                   E        A
 aku ikhlas senajan keloro akhire..

Musik : F#m C#m D E
        C#m F#m Bm E A

   D          E
mbiyen aku ngiro
          C#m        F#m
kowe mung sewates konco
   D          E
tanpo mikir kowe nggawe 
     A
sing sakluwihe..

  D          E
saiki we wis kegudo
  C#m         F#m
karo sing liyane
       D          E        A
ninggalke aku dan ketulusanku..

Int. D E A

Reff :
             D           E
 tegane kowe nggawe hubungan bubar
         C#m       F#m
 tanpo mikir atiku sing ambyar
   D                  E         A
 matur suwun wis di gawe loro tenan..

            D           E
 saiki kowe wis milih kae
            C#m        F#m
 sing jelas sugih bondone
  D                   E        A
 aku ikhlas senajan keloro akhire..

Int. A..

[featuring]
     F#m         C#m
pangapurane kang mas
 D            A
aku ninggal lungo
 Bm         E            A
aku pingin urip luwih mulyo..

    F#m               C#m
senadyan kang mas tresno
  D          A
tulus ono ndodo
   Bm         E                 A
nyuwun tulung kang mas ikhlas nrimo..

Reff :
                 D          E
 hoo tegane kowe nggawe hubungan bubar
         C#m       F#m
 tanpo mikir atiku sing ambyar
   D                  E         A
 matur suwun wis di gawe loro tenan..

            D           E
 saiki kowe wis milih kae
            C#m        F#m
 sing jelas sugih bondone
  D                   E        A
 aku ikhlas senajan keloro akhire..
    D                   E        A
 a..ku ikhlas senajan keloro akhire..

Outro : [Featuring]
      D       E            A
 pangapurane aku ninggal lungo..

Chord Akustik Westprog Feat Rindy Antika - Keloro Akhire


Lihat semua :
  • Chord Akustik Westprog
  •