Kunci Gitar Adit Kemal - Opo Wedine

Transpose:
Capo di fret 1

Intro : F Em Dm G C….

         C                       Dm
yen sliramu liwat, aku kerep mandeng..
        G                      C
ra percoyo.. kowe mlaku ngono wae..
         F            Fm         C
pancen endah neng ati sing tak rasakke
         G                      C     G
gawe kelingan impen ku ndek mau bengi..

         C                       Dm
ora nyongko, esemmu mung kanggo aku..
      G                      C
opo kuwi.. tondo roso jrune atimu..
        F         Fm          C
duh senenge yen umpomo ngidam sari..
       G                    C    G
aku janji mung sliramu dadi siji..

Reff :
      C             G
  parase kowe ayu tenan
       Am           Em
  swarane gawe degdegan
     F            C
  atiku dadi klepekan
       Dm                G
  arep ngentut wae tak tahan..

       C               G
  dewe'e sing dewi pujaan
     Am                Em
  rosone mimpi koyo nyoto..
        F            C
  gelem ora kowe pacaran
       G                   C   G
  karo ku gembel bocah jalanan..

Musik : C G Am Em
        F C D G
        C G Am Em
        (he' he' a..)
        F C G C
        C C-G/B

Am                Em
opo saiki kabeh kuwi dudu impen..
F                 G
aku wedine rosomu sirno..

Reff :
      C             G
  parase kowe ayu tenan
       Am           Em
  swarane gawe degdegan
     F            C
  atiku dadi klepekan
       Dm                G
  arep ngentut wae tak tahan..

       C               G
  dewe'e sing dewi pujaan
     Am                Em
  rosone mimpi koyo nyoto..
        F            C
  gelem ora kowe pacaran
       G                   C   G
  karo ku gembel bocah jalanan..

      C             G
  parase kowe ayu tenan
       Am           Em
  swarane gawe degdegan
     F            C
  atiku dadi klepekan
       Dm                G
  arep ngentut wae tak tahan..

       C               G
  dewe'e sing dewi pujaan
     Am                Em
  rosone mimpi koyo nyoto..
        F            C
  gelem ora kowe pacaran
       G                   C..
  karo ku gembel bocah jalanan..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F# Fm D#m G# C#….

         C#                      D#m
yen sliramu liwat, aku kerep mandeng..
        G#                     C#
ra percoyo.. kowe mlaku ngono wae..
         F#           F#m        C#
pancen endah neng ati sing tak rasakke
         G#                     C#    G#
gawe kelingan impen ku ndek mau bengi..

         C#                      D#m
ora nyongko, esemmu mung kanggo aku..
      G#                     C#
opo kuwi.. tondo roso jrune atimu..
        F#        F#m         C#
duh senenge yen umpomo ngidam sari..
       G#                   C#   G#
aku janji mung sliramu dadi siji..

Reff :
      C#            G#
  parase kowe ayu tenan
       A#m          Fm
  swarane gawe degdegan
     F#           C#
  atiku dadi klepekan
       D#m               G#
  arep ngentut wae tak tahan..

       C#              G#
  dewe'e sing dewi pujaan
     A#m               Fm
  rosone mimpi koyo nyoto..
        F#           C#
  gelem ora kowe pacaran
       G#                  C#  G#
  karo ku gembel bocah jalanan..

Musik : C# G# A#m Fm
        F# C# D# G#
        C# G# A#m Fm
        (he' he' a..)
        F# C# G# C#
        C# C#-G#/C

A#m               Fm
opo saiki kabeh kuwi dudu impen..
F#                G#
aku wedine rosomu sirno..

Reff :
      C#            G#
  parase kowe ayu tenan
       A#m          Fm
  swarane gawe degdegan
     F#           C#
  atiku dadi klepekan
       D#m               G#
  arep ngentut wae tak tahan..

       C#              G#
  dewe'e sing dewi pujaan
     A#m               Fm
  rosone mimpi koyo nyoto..
        F#           C#
  gelem ora kowe pacaran
       G#                  C#  G#
  karo ku gembel bocah jalanan..

      C#            G#
  parase kowe ayu tenan
       A#m          Fm
  swarane gawe degdegan
     F#           C#
  atiku dadi klepekan
       D#m               G#
  arep ngentut wae tak tahan..

       C#              G#
  dewe'e sing dewi pujaan
     A#m               Fm
  rosone mimpi koyo nyoto..
        F#           C#
  gelem ora kowe pacaran
       G#                  C#..
  karo ku gembel bocah jalanan..

Chord Adit Kemal - Opo Wedine

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Adit Kemal
  •