Kunci Gitar Shadeva Wijaya - Ra Ono Liyane

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : F G C..

C               Em
 adem njero ati iki..
   F             G       C
nyawang kowe.. pujaan atiku..
                F
tak sayang lan tak eman-eman..
   G
kembang ati iki..
     F         G               C
rino wengi.. kowe sing tak tresnani..

Int. F G C..

                Em
aku ra bakal ngeliyo..
     F           G       C
mung sliramu.. sigarane rogo..
C7         F
seng tak jaluk jero atimu..
          G
mung siji ono tresnaku..
     F           G            C
di lakoni.. kasmaran kowe lan aku..

Int. F G C

Reff :
                    F
 siji-sijine mong kowe..
 G                  C
  sumpah ra ono liyane..
 C                 F
  rasa kasih cinta ini..
                   G
 rasa sayang rindu ini..
                  C C7
 mung kanggo sliramu..

                  F
 udan banyu wengi iki..
 G                    C
  nyiram rindu njero ati..
 C                         F
  tembang kasamaran nggo kowe..
                   G
 tresnaku ra ono watese..
                 C
 urip bareng selawase..

Musik : Em..F G C..
        F..G..C

                Em
aku ra bakal ngeliyo..
     F           G        C
mung sliramu.. sigarane rogo..
C7         F
seng tak jaluk jero atimu..
          G
mung siji ono tresnaku..
     F           G            C
di lakoni.. kasmaran kowe lan aku..

Int. F G C

Reff :
                    F
 siji-sijine mung kowe..
 G                  C
  sumpah ra ono liyane..
 C                 F
  rasa kasih cinta ini..
                   G
 rasa sayang rindu ini..
                  C C7
 mung kanggo sliramu..

                  F
 udan banyu wengi iki..
 G                    C
  nyiram rindu njero ati..
 C                         F
  tembang kasamaran nggo kowe..
                   G
 tresnaku ra ono watese..
                 C
 urip bareng selawase..
 C                         F
  tembang kasamaran nggo kowe..
                   G
 tresnaku ra ono watese..
                 C
 urip bareng selawase..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G A D..

D               F#m
 adem njero ati iki..
   G             A       D
nyawang kowe.. pujaan atiku..
                G
tak sayang lan tak eman-eman..
   A
kembang ati iki..
     G         A               D
rino wengi.. kowe sing tak tresnani..

Int. G A D..

                F#m
aku ra bakal ngeliyo..
     G           A       D
mung sliramu.. sigarane rogo..
D7         G
seng tak jaluk jero atimu..
          A
mung siji ono tresnaku..
     G           A            D
di lakoni.. kasmaran kowe lan aku..

Int. G A D

Reff :
                    G
 siji-sijine mong kowe..
 A                  D
  sumpah ra ono liyane..
 D                 G
  rasa kasih cinta ini..
                   A
 rasa sayang rindu ini..
                  D  D7
 mung kanggo sliramu..

                  G
 udan banyu wengi iki..
 A                    D
  nyiram rindu njero ati..
 D                         G
  tembang kasamaran nggo kowe..
                   A
 tresnaku ra ono watese..
                 D
 urip bareng selawase..

Musik : F#m..G A D..
        G..A..D

                F#m
aku ra bakal ngeliyo..
     G           A        D
mung sliramu.. sigarane rogo..
D7         G
seng tak jaluk jero atimu..
          A
mung siji ono tresnaku..
     G           A            D
di lakoni.. kasmaran kowe lan aku..

Int. G A D

Reff :
                    G
 siji-sijine mung kowe..
 A                  D
  sumpah ra ono liyane..
 D                 G
  rasa kasih cinta ini..
                   A
 rasa sayang rindu ini..
                  D  D7
 mung kanggo sliramu..

                  G
 udan banyu wengi iki..
 A                    D
  nyiram rindu njero ati..
 D                         G
  tembang kasamaran nggo kowe..
                   A
 tresnaku ra ono watese..
                 D
 urip bareng selawase..
 D                         G
  tembang kasamaran nggo kowe..
                   A
 tresnaku ra ono watese..
                 D
 urip bareng selawase..
Facebook
Twitter

Chord Shadeva Wijaya - Ra Ono Liyane


Lihat semua :
  • Chord Shadeva Wijaya
  •