Kunci Gitar Shadeva Wijaya - Layangan Pedot

Transpose:
Intro : F G Em Am Dm..G…..

C
saktenane aku rapopo..
Am
yen kowe arep.. golek liyo..
   Em
mergo aku iki..
  Am             G          Dm
sering kali mbok bedak-bedakke..
       Dm      G             C  
aku nyadari.. aku wong ra nduwe..

Int. F G..

 C
ora ngurus kowe arep piye..
Am
rono rene mbok sepelekke..
   Em
mergo aku iki..
    Am         G        Dm
wes ra mikir kowe selawase..
       Dm          G         C
puas puasno.. nggonmu ngelarani..

Reff :
   F             G         Em
 koyo.. layangan pedot taline..
 A           Dm
 mibur katut angin
           G           C
 yowis ben tak umbar wae..

  F        G          Em
 aku.. tak golek gantine..
          Am        Dm
 seng ngerti.. opo anane
    G       C
 keadaanku iki..

Musik : F Em Am Dm G C..-Em
        Dm..G…..

 C
ora ngurus kowe arep piye..
Am
rono rene mbok sepelekke..
   Em
mergo aku iki..
    Am                  Dm
wes ra mikir kowe selawase..
       Dm          G         C
puas puasno.. nggonmu ngelarani..

Reff :
   F             G         Em
 koyo.. layangan pedot taline..
 A           Dm
 mibur katut angin
           G           C
 yowis ben tak umbar wae..

  F        G          Em
 aku.. tak golek gantine..
          Am        Dm
 seng ngerti.. opo anane
    G       C
 keadaanku iki..

  F        G          Em
 aku.. tak golek gantine..
          Am        Dm
 seng ngerti.. opo anane
    G       C
 keadaanku iki..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D E C#m F#m Bm..E…..

A
saktenane aku rapopo..
F#m
yen kowe arep.. golek liyo..
   C#m
mergo aku iki..
  F#m            E          Bm
sering kali mbok bedak-bedakke..
       Bm      E             A  
aku nyadari.. aku wong ra nduwe..

Int. D E..

 A
ora ngurus kowe arep piye..
F#m
rono rene mbok sepelekke..
   C#m
mergo aku iki..
    F#m        E        Bm
wes ra mikir kowe selawase..
       Bm          E         A
puas puasno.. nggonmu ngelarani..

Reff :
   D             E         C#m
 koyo.. layangan pedot taline..
 F#          Bm
 mibur katut angin
           E           A
 yowis ben tak umbar wae..

  D        E          C#m
 aku.. tak golek gantine..
          F#m       Bm
 seng ngerti.. opo anane
    E       A
 keadaanku iki..

Musik : D..C#m F#m Bm E A..-A/C#
        Bm..E…..

 A
ora ngurus kowe arep piye..
F#m
rono rene mbok sepelekke..
   C#m
mergo aku iki..
    F#m                 Bm
wes ra mikir kowe selawase..
       Bm          E         A
puas puasno.. nggonmu ngelarani..

Reff :
   D             E         C#m
 koyo.. layangan pedot taline..
 F#          Bm
 mibur katut angin
           E           A
 yowis ben tak umbar wae..

  D        E          C#m
 aku.. tak golek gantine..
          F#m       Bm
 seng ngerti.. opo anane
    E       A
 keadaanku iki..

  D        E          C#m
 aku.. tak golek gantine..
          F#m       Bm
 seng ngerti.. opo anane
    E       A
 keadaanku iki..

Chord Shadeva Wijaya - Layangan Pedot


Lihat semua :
  • Chord Shadeva Wijaya
  •