Kunci Gitar PANDEMI - Tiwas

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C Am F G
        Em Am F G..

 C
opo isih kurang
         Am
tresnoku kanggo awakmu..
  F
kabeh sik tak duweki
       G
tak ikhlaske nggo kowe..

   C
wektu galau pikiranku
     Am
mung kanggo awakmu..
  F
nanging opo balesmu
        G
mung ngelarani ati..

  C
rosoku wes ilang
       Am
piye carane balekne..
 F
atiku bacut kelaran
   G
mergo tumindakmu..

  Am
biyen jarene tresno..
      C
nrimo opo anane..
  G                      C
bakal sayang aku sak lawase..

   Am
janji sing mbok tancepke..
     C
neng jero dadaku..
        G
lakok malah kowe dewe..
         C    G
sing blenjani..

Reff :
 C
 loro iki sopo..
      Am
 sing bakal nambani..
   F
 tiwas lehku jogo..
          G
 kabeh ra ono artine..

 C
 abot lehku nyonggo..
        Am
 roso gelo jero ati..
     F
 wes semene wae..
          G
 mekso ra ono gunane..

Musik : C Am F G
        Em Am F G..

  Am
biyen jarene tresno..
      C
nrimo opo anane..
  G                      C
bakal sayang aku sak lawase..

   Am
janji sing mbok tancepke..
     C
neng jero dadaku..
        G
lakok malah kowe dewe..
         C    G
sing blenjani..

Reff :
 C
 loro iki sopo..
      Am
 sing bakal nambani..
   F
 tiwas lehku jogo..
          G
 kabeh ra ono artine..

 C
 abot lehku nyonggo..
        Am
 roso gelo jero ati..
     F
 wes semene wae..
          G
 mekso ra ono gunane..

 C
 loro iki sopo..
      Am
 sing bakal nambani..
   F
 tiwas lehku jogo..
          G
 kabeh ra ono artine..

 C
 abot lehku nyonggo..
        Am
 roso gelo jero ati..
     F
 wes semene wae..
          G
 mekso ra ono gunane..

  F             C
 ojo nyikso perasaan
          G            C
 yen ra seneng jo ngapusi..
   F          C
 tiwas ngelarani ati
     G
 wes semene wae..
       G              C
 ndang lalekno wae.. aku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D Bm G A
        F#m Bm G A..

 D
opo isih kurang
         Bm
tresnoku kanggo awakmu..
  G
kabeh sik tak duweki
       A
tak ikhlaske nggo kowe..

   D
wektu galau pikiranku
     Bm
mung kanggo awakmu..
  G
nanging opo balesmu
        A
mung ngelarani ati..

  D
rosoku wes ilang
       Bm
piye carane balekne..
 G
atiku bacut kelaran
   A
mergo tumindakmu..

  Bm
biyen jarene tresno..
      D
nrimo opo anane..
  A                      D
bakal sayang aku sak lawase..

   Bm
janji sing mbok tancepke..
     D
neng jero dadaku..
        A
lakok malah kowe dewe..
         D    A
sing blenjani..

Reff :
 D
 loro iki sopo..
      Bm
 sing bakal nambani..
   G
 tiwas lehku jogo..
          A
 kabeh ra ono artine..

 D
 abot lehku nyonggo..
        Bm
 roso gelo jero ati..
     G
 wes semene wae..
          A
 mekso ra ono gunane..

Musik : D Bm G A
        F#m Bm G A..

  Bm
biyen jarene tresno..
      D
nrimo opo anane..
  A                      D
bakal sayang aku sak lawase..

   Bm
janji sing mbok tancepke..
     D
neng jero dadaku..
        A
lakok malah kowe dewe..
         D    A
sing blenjani..

Reff :
 D
 loro iki sopo..
      Bm
 sing bakal nambani..
   G
 tiwas lehku jogo..
          A
 kabeh ra ono artine..

 D
 abot lehku nyonggo..
        Bm
 roso gelo jero ati..
     G
 wes semene wae..
          A
 mekso ra ono gunane..

 D
 loro iki sopo..
      Bm
 sing bakal nambani..
   G
 tiwas lehku jogo..
          A
 kabeh ra ono artine..

 D
 abot lehku nyonggo..
        Bm
 roso gelo jero ati..
     G
 wes semene wae..
          A
 mekso ra ono gunane..

  G             D
 ojo nyikso perasaan
          A            D
 yen ra seneng jo ngapusi..
   G          D
 tiwas ngelarani ati
     A
 wes semene wae..
       A              D
 ndang lalekno wae.. aku..

Chord PANDEMI - Tiwas


Lihat semua :
  • Chord Pandemi
  •